23948sdkhjf

Spændende nyheder inden for vibrationsdæmpning!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brd. Klee A/S

Fra Elesa+Ganter har vi hele tre nyheder inden for vibrationsdæmpning.

AVG er en flangevibrationsdæmper til applikationer med behov for isolering af kraftige/stærke vibrationer fra omgivelserne. AVG er særligt velegnet til brug sammen med værktøjsmaskiner, pressemaskiner til støbning af plastmaterialer, til specialmaskiner og til stødabsorbering i al almindelighed.

Læs mere om AVG her.

AVM er en ny fjedertype vibrationsdæmper. Dæmperen er opbygget som en åben stålfjeder med en påmonteret stålplade som fod og en skridsikker gummiplade, der dæmper egenfrekvenser som måtte opstå.
AVM er specielt velegnet til dæmpning af: HVAC, Genveks anlæg, Ventilatorer, centrifuger, knusere mm.

Læs mere om AVM her.

E+G AVC wire-vibrationsdæmper til kraftige stødpåvirkninger. AVC består af to metalstykker som er samlet via en wire gennem et antal gennemgående huller i metalstykkerne og anvendes til at isolere vibrationer. AVC kan benyttes, hvor traditionelle vibrationsdæmpere af vulkaniseret gummi ikke er tilstrækkelige. AVC er yderst velegnet til applikationer, hvor der er forekommer vibrationer af særlig stor karakter.  AVC stålwire vibrationsdæmper kan benyttes til infrastruktur, marine og HVAC (f.eks. pumper, rensningsanlæg og afsaltningsanlæg).

Læs mere om AVC her.

Har du brug for råd og vejledning omkring hvilken vibrationsdæmper du skal vælge, så kontakt Brd. Klee.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brd. Klee A/S

Gadagervej 11
2620 Albertslund
Danmark
Brd. Klee A/S

Send til en kollega

0.078