23948sdkhjf

Danmarks første dagligevarekæde opnår SafeGuard certifikat

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Næste gang du besøger din lokale Lidl butik, vil du se, at Lidl Danmark - som Danmarks første dagligvarekæde - har opnået Bureau Veritas' SafeGuard certificering som et bevis på systematisk håndtering af corona-retningslinjerne.

"Helt fra pandemiens start har vi sagt til hinanden, at i Lidl, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at være med til at mindske corona-smitten. Derfor var det også nærliggende for os at få en professionel, ekstern kontrolindsats tilkoblet," siger Anders Frydendahl, Salgsdirektør i Lidl.

For at opnå SafeGuard har Lidl Danmark været igennem en omfattende 4-trinsproces, der har dokumenteret, at Lidl lever op en række strenge sundheds-, sikkerheds- og hygiejnekrav, og dagligevarekæden skal re-certificeres om et halvt år for at beholde SafeGuard.

Er du nysgerig på, hvad din virksomheds muligheder er for en SafeGuard certificering, kan du booke 20 minutters en-til-en møde med Bureau Veritas' ekspert den 3. februar. Vil du vide lidt mere om SafeGuard inden da, så se videoen om 4-trinsprocessen.

Book online møde om SafeGuard...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063