23948sdkhjf

DFD NYT - få rendyrket inspiration og gode råd

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

Vi skyder 2021 i gang med årets første nyhedsbrev, der bl.a. giver indblik i nogle af de projekter, vi kommer til at beskæftige os med.

 

Nyt år - nye projekter

Vi har set frem til et nyt år, hvor vi har en masse spændende projekter klar. Det stiller vi bl.a. skarpt på i vores nyhedsbrev, der udkommer i denne uge. Bæredygtighed og hygiejne er nogle nøgleordene. Du kan også følge med, så du altid er ajour på det nyeste inden for miljørigtig vask, genanvendelse af tekstiler og fleksible hygiejneløsninger - og meget mere.

En af de nyheder, du kan læse om i nyhedsbrevet omhandler vores lokale engagement på Lolland Falster, hvor vi støtter Nykøbing FC’s pigefodboldhold U14.

Her får du et udsnit af historien....

Succeshistorier skal frem
”Vi forsøger at sætte endnu mere fokus på pigefodbolden, ikke kun i NFC, men i hele vores område. Ligeledes arbejder vi på at tilføre flere ressourcer til pigeafdelingen, så vores piger også kan drømme om Liga og landshold”, fortæller pigekoordinator Claus Pedersen.

For at kunne sætte endnu mere fokus på pigefodbold, er det særligt fodbold i bredden, som mangler og for at kunne tilgodese dette, skal succeshistorierne frem.

Lokalt engagement er med til at sikre fortsat udvikling
Køreturen fra Hovedstaden til Lolland Falster tager cirka fem kvarter. Den fysiske afstand på lige over 100 km er i virkeligheden ikke så stor.

”Men man kan godt have lidt mindreværdskomplekser, når man kommer fra Lolland Falster,” fortæller Rene.

Efter en kort pause fortsætter han.

”Men man skal turde tro på sig selv, for vi har et kæmpe potentiale, så vi skal ikke slå os selv oven i hovedet, men vi må gøre mange ting anderledes end i andre klubber i eks. hovedstadsområdet. Vi kan mærke, at kulturen i hele Danmark ændrer sig. Der er røre i pigefodbold og udviklingen går stærkt, og det skal vi formå at gribe.”

På Lolland Falster er det lokalsamfundet, som er det bærende element for at skabe grobund for endnu større succes med pigefodbold. DFD har et tæt forhold til Lolland Falster med to vaskerier i landsdelen. Og det lokale engagement er vigtigt for at sikre fortsat udvikling af området. DFD er med til at støtte udviklingen af pigefodbold gennem et sponsorat af udebanetøj til NFC’s U14 og U16-pigehold samt divisionsholdet.

Læs historien i sin fulde længde via vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.078