23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Julehilsen fra Idealcombi

Julen står for døren, og et nytår nærmer sig med hastige skridt.

Kære kunder og samarbejdspartnere

Hos os i Idealcombi har vi været igennem et hektisk år, hvor vi kom på prøve med udfordringer, som vi slet ikke troede, vi ville kunne magte.

Om det var grundet usikkerheden om et britisk Brexit, en global Corona pandemi eller en overophedet vindueskapacitet i branchen, der var årsag til at konkurrencen om vinduer på alle markeder blev hårdere end nogensinde, ved vi ikke.

Men for os oppe i vindblæste Thy finder vi os heldige, og er på trods af mange udfordringer alligevel lykkedes med at holde vores kundeplatform intakt på de markeder, hvor vi er repræsenteret. 

Der er ingen tvivl om, at årsagen til dette er båret af vores lange referenceliste og et unikt produktsortiment, som kunder og byggeaktører ser værdien i.
Midt i det hele har vi nået at barsle med 2 nye familiemedlemmer i et helt nyt design med vores indadgående produktserier Frame I og Nation I, som erstatter den så velkendte CONTURA-serie, som er sendt på velfortjent pension.

Hvad angår produkterne, så har vi under de sidste par år været i tæt kontakt med vores kunders tømrersvende og vinduesmontører, hvor vi sammen løbende træner godt samarbejde, god vinduesmontage og god slutbruger erfaring.

Vores Idealhuse er jævnligt godt besøgt ved disse arrangementer, og vi ser sågar gengangere af de besøgende, som virkelig har sat sig for at være de bedste inden for deres felt: vinduer og døre. 

Væsentligt er derfor også at sige, at vi efter en hård tørn på job i det forgangne år, er dybt taknemmelige for den imødekommenhed, opbakning og forståelse alle i vores omverden og dagligdag har mødt os med.

Det fantastiske samarbejde og de gode relationer med jer alle betyder alt for os i Idealcombi, og giver os en stærk tro på, at vi forbliver helt som I har kendt os de sidste 4 årtier, de næste mange årtier frem også.

Fra os i vindblæste Thy vil vi med disse ord sige tak for år 2020 og ønske alle en Glædelig Jul samt et Godt Nytår.

Vi holder ferielukket fra d. 24. december 2020 til den 3. januar 2021 (begge dage incl) 

Vi ses mere i et nyt fantastisk år 2021!


Med venlig hilsen
Claus Winther

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328
P nummer: 1001588780

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047