23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan har PostNord Logistics nedbragt deres CO2 udslip

Vi har et fælles mål i Danmark om at nedbringe CO2-udslippet med 70% fra 1990 mod 2030. Som en del af transportbranchen er vi, i PostNord Logistics, meget bevidste om det stigende behov for grøn omstilling.

Derfor påtager vi os et stort ansvar for at finde nye og mere miljøforbedrende alternativer, som kan bidrage til en grønnere transport. I 2020 er vi lykkedes med mange gode initiativer, som skal bringe os nærmere vores mål.

Vi har bl.a. 

Anvendt biodiesel på lastbilerne frem for forssile brændstoffer
Vi har en målsætning om at være en fossilfri transportør i 2030. Denne rejse er påbegyndt ved at anvende biodiesel HVO100 fra Q8 Danmark A/S på 120 lastbiler, som forventes at reducere CO2-udledningen med 2.200 tons bare i år. Reduktionen forventes at stige til 6.600 tons i 2021. Siden 2009 har vi reduceret vores CO2‐udledningen med 67 procent, og den omfattende grønne omstilling fortsætter med fuld kraft på landevejene.

Denne historie kan du læse mere om her.

Sparet hver 8. lastbil væk
Dette har vi gjort ved at øge fyldningsgraden i lastbilerne markant i et stærkt samarbejde med SPACEINVADER. Ved brug af specielle pallestativer i flere højder har det været muligt at dobbeltstable pallegods, herunder ukurant og farligt gods. Dette øgede fyldningsgraden i lastbilerne markant, og reducerede antallet af overløbspaller og ekstrabiler.

Denne historie kan du læse mere om her.

Udvidet vores afdeling for cykelbude
I Nordhavn ligger vores afdeling for cykelbude, som dagligt håndterer flere hundrede leverancer i Storkøbenhavn. Hvad end der er tale om tidskristiske forsendelser eller forsendelser af følsomt eller værdifuldt materiale, så sørger vores cykelbude for en effektiv, sikker og CO2-neutral leverance. Faktisk har vi forpligtet os til, at være hos kunden indenfor 20 minutter efter de har booket deres forsendelse. 

Du kan læse mere om vores cykelbude her

Går du også ind for grønnere transport?
Så er du velkommen til at kontakte os til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning samt give dig et uforpligtende tilbud. Besøg os her for at læse mere om vores produkter eller kontakt os direkte her

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Kontaktperson

Daniela Kjær
Head of marketing & communication
+45 52289998 daniela.kjaer@postnord.com

Send til en kollega

0.047