23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PostNord Logistics bringer igen julen hjem til danskerne

Birkelse Gods i Nordjylland har forrygende travlt med årets salg af juletræer. Og det er ikke et helt almindeligt juletræssalg. For de bløde Nordmannsgraner købes på nettet og leveres med PostNord Logistics direkte til døren i hele Danmark

PostNord bringer endnu mere julestemning til danskerne som stolt leverandør af Birkelse Gods flotte juletræer.

- Her op til jul, er der mange danskere, der får en ekstra travl hverdag og det kan være svært at nå alle ærinderne. Samtidig er vi jo i en speciel tid med COVID-19, som gør at mange ikke kan komme ud og købe deres juletræ, på samme måde som de plejer. Vi leverer allerede rigtig mange af danskernes julegaver fra nethandlen uanset om gaven er rigtig stor eller en mindre pakke, og nu bringer vi igen endnu mere julestemning ud til danskerne, som leverandør af Birkelse Gods flotte juletræer, siger Søren Vase, Head of Product & Commercial Management i PostNord Logistics.

Der tilbydes to slags juletræer på Birkelse Gods hjemmeside: pottegroede træer, der kan lyse op i den kolde vintertid og det klassiske afskårne træ, der kan pyntes op til selve juleaften. De pottegroede juletræer har længere levetid end klassiske juletræer, og kan sagtens klare en bæredygtig udplantning i haven, når vinteren er forbi og på den måde få forlænget sin levetid.

- Vi går efter en klimavenlig produktion, hvor vi fx sørger for at plante mindst ét træ pr. træ, vi fælder. Vores koncept med juletræer leveret direkte til døren startede sidste år, og blev taget godt imod. I år kan vi kun glæde os ekstra meget over også at levere julen hjem til de mange danskere, som ikke selv kan hente deres træ grundet Corona", siger Malou Skeel, der sammen med sin mand Jørgen Skeel driver og bor på Birkelse Gods.

Hun fortsætter:

- Vi er derfor glade for, at PostNord Logistics igen i år hjælper os med at bringe julen ind i folks hjem. De har allerede leveret mange juletræer til danskerne i hele landet -  fra Skagen til Lolland og Fanø. Vi er meget tilfredse, siger Malou Skeel.

Du kan læse meget mere om Birkelse Gods eller finde årets juletræ her 

Skal vi også levere noget for dig?

Hos PostNord Logistics leverer vi alt fra juletræer til små pakker og store godspartier. Der er ikke dét, vi ikke kan transportere. Du kan læse meget mere om dine muligheder med PostNord her eller kontakte os for et uforpligtende tilbud her

Rigtig glædelig jul ønskes du af PostNord Logistics og Birkelse Gods 

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Kontaktperson

Daniela Kjær
Head of marketing & communication
+45 52289998 daniela.kjaer@postnord.com

Send til en kollega

0.047