23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvid din produktportefølje uden at udvide dit fysiske lager

Det er et stort ønske blandt detailvirksomheder at være i stand til løbende at udvide deres portefølje af varer og produkter, uden de behøver at udvide deres fysiske lager.

Dropshipping - udvid din produktportefølje uden ekstra omkostninger
TrueCommerce tilbyder en portal, som du kan stille til rådighed for alle eller enkelte af dine leverandører. Her kan leverandørerne se deres ordre og sende varen direkte til forbrugeren, og du behøver derfor ikke have alle varer fysisk på lager. Du slipper hermed for omkostningerne til håndtering af ekstra lagervarer samt risikoen for at brænde inde med forældede varer.

Hvem er portalen til?
Vores dropshipping-portal er udviklet til detailvirksomheder, som ønsker at tilbyde deres kunder et større udvalg af produkter, samtidig med at de undgår de omkostninger, der er forbundet med opbevaring og forsendelse af varerne.

TrueCommerces dropshipping-portal giver dig og dine leverandører de værktøjer og den gennemsigtighed, I har behov for til at håndtere ordrer og forsendelse, lige så effektivt som hvis varerne blev sendt fra dit eget lager. Således vil I kunne opfylde alle de krav og forventninger, dine slutkunder måtte have.

Læs mere om dropshipping og en dropshipping-portal her

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.063