23948sdkhjf

Nyt pulvermaleanlæg med robotapplicering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Moldow A/S

Moldow har designet skandinaviens mest æstetiske og gennemførte pulvermaleanlæg med højteknologisk robotapplicering til Bramidan

Bramidan, der producerer ballepressere og komprimatorer til affaldshåndtering, har de seneste år arbejdet med en vision om at få produkterne igennem huset fra stålplade til færdig maskine på 24 timer - og her har overfladebehandlingen været en flaskehals.

Det er ikke tilfældet mere med det nye pulvermaleanlæg, som Moldow har designet og installeret hos Bramidan.

– Moldows dybdegående viden og erfaring med at designe komplette anlæg som dette samt deres samarbejde med RobNor, som kunne levere den robotløsning, vi ønskede, gjorde, at jeg/vi ikke var i tvivl om, at det var dem, der skulle stå for projektet, forklarer Henrik Dueholm Madsen.

Se Bramidans CEO Henrik Dueholm Madsen fortælle mere om anlægget i vidoen her til højre, eller læs om hele projektet i detaljer her: https://moldow.com/da/bramidan-automatisk-pulvermaleanlaeg-til-metal/

Læs artikel om anlægget her: https://www.metal-supply.dk/article/view/749125/nu_klarer_robotten_alt_malearbejdet

Moldow designer, producerer og installerer en bred vifte af maleanlæg til pulver og vådlak til metal-, træ- og plastemner. Kontakt os for at høre mere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Moldow A/S

Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted
Danmark
Moldow A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063