23948sdkhjf

Pakninger efter mål – samme dag, du bestiller

| Medlemsnyhed | Indrykket af Betech A/S

En nyttig service i Coronatider og når det virkelig haster: Som den eneste i Danmark tilbyder Betech en online-service, hvor maskin- og flangepakninger efter mål kan afhentes eller sendes samme dag, du bestiller dem.

Med det nye koncept gælder, at hvis du bestiller din pakning inden kl. 9, så er den klar samme hverdag kl 12 til afhentning eller ekspresudbringning fra Betechs fabrik.

Same Day Express – som hasteservicen kaldes - omfatter hele 8 grundtyper af fladpakninger fremstillet af 16 alternative materialevarianter afhængig af anvendelsesområde.

Når det drejer sig om et mindre antal pakninger i et veldefineret design, skal Betech blot bruge tre timer til at få ordren gennem produktionslinjen. Leveringstiden opleves ofte længere, men det skyldes den eksterne logistik der skal til, for at bringe pakningen frem til anvendelsesstedet.


» Vi har egentlig altid ydet kunderne en hasteservice, når der er brug for det, men aldrig gjort væsen ud af at fortælle om muligheden. Nu oplever vi at stadigt flere service- og vedligeholdelsesvirksomheder står med en akut opgave, som kræver hurtig tilgang til nye pakninger af god kvalitet. Derfor har vi valgt at lave et enkelt servicekoncept, som kan tilgås online – så kan montøren eller arbejdslederen altid bestille en pakning til det aktuelle formål … også uden for almindelig arbejdstid «
-fortæller Timm Lauridsen, Product Manager hos Betech A/S.

» Og så er Same Day Express også nyttig her i en Corona-tid, hvor vi ser, at mange vedligeholdsopgaver udsættes. Visse steder får montører og serviceteknikere kun lov at komme ind til akutte opgaver, og det ændrer i en vis grad arbejdsmønsteret fra forebyggende service mod akut udbedring. I de tilfælde er det endnu mere presserende at få pakningerne hurtigt – og der kan sågar vindes yderligere tid ved at bestille pakningerne fra en IPad på stedet. «


Med Same Day Express er der faktisk også et andet servicevindue: Bestillinger indtil kl. 12 kan enten afsendes samme eftermiddag eller afhentes næste hverdagsmorgen fra kl. 7. Dermed får alle kunder en god chance for at få løst akutte opgaver ganske hurtigt. Og kunder, som opererer i de syddanske regioner, får en særlig interessant mulighed for at afhente pakningerne på fabrikken i Bramming, der ligger mellem Kolding og Esbjerg.

Nærmere information om mulighederne for Same Day Express-pakninger findes på hjemmesiderne betech.dk og betech.shop/express – eller hos Betechs kundeservice på tlf. 4485 8100.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Betech A/S

Billeder & videoer

Product Manager Timm Lauridsen, Betech A/SBetech ekspres-pakninger 8 grundtyper

Send til en kollega

0.064