23948sdkhjf

Få uddannet jeres elever i EDGECAM gratis hos Edge-Team

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Som kunde hos Edge-Team, har I nu mulighed for at begrænse jeres interne ressourcer på kompetenceudvikling, I sparer tid og lader os uddanne jeres elever.

 

Dette er et unikt tilbud, hvor vi sammen med jer, har et fælles mål, at skabe faglige og opdateret elever, der kan inspirere jer til nye effektive arbejdsmetoder. Tilbudet indeholder et elevseminar og undervisningsmateriale, der er sammensat af vores EDGECAM eksperter.

Vi har et specialiseret team der til daglig supporte adskillige kunder i EDGECAM, de kommer fra jeres verden, de har praktisk erfaring, og kan skabe en fælles forståelse for implementeringen i en produktion. Jeres elever får introduceret alle elementer og aspekter der er gældende i en kompetent produktion, dvs. gode workflows, og arbejdsprocesser, der optimerer og effektiviserer produktionen, med værktøjer fra EDGECAM.

Når eleven er hos jer, følger han/hun vores skoleprogram og bliver certificeret i EDGECAM uden, at I behøver afsætte uanede ressourcer internt. Vi klarer det for jer!

Certificeringsprogrammet indeholder:

·        Elev siminar 2 gange årligt

·        Certificeret undervisningsmateriale

·         CustomerDays

·        Gratis deltagelse på alle Edge-Team kurser

·        EDGECAM certifikat til eleven

·        Eleven får løbende informationer om programmet, samt opdateringer

Vores interesse ligger naturligvis i, at vi ser en god fremtid for EDGECAM hos danske produktionsvirksomheder. Udviklingen viser, at EDGECAM er blevet mange virksomheders valg. Det har altid været vores mål, at bidrage til udvikling hos vores kunder i tæt samarbejde, udvikling af arbejdsprocesser såvel som medarbejdere.

Kontakt os for at høre nærmere om vores certificeringsprogram til jeres elever.

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063