23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Miljøvenlig varmeledende gel til brug i 5G-teknologi

DOW lancerer en ny, højtydende, varmeledende gel, som henvender sig til elektronikproducenter af 5G-teknologi og andre, som stiller høje krav til effektiv ydelse og miljømæssig bæredygtighed.

Hvordan kan man imødekomme kravene fra 5G-teknologi og samtidig udvise bæredygtighed? 5G-design kræver en særdeles høj effekttæthed, som producerer meget varme. Teknologi med et så højt temperaturoutput kræver højtydende varmeledende materialer til at lede varmen væk fra de følsomme elektroniske komponenter. Disse materialer skal have lavt indhold af flygtige organiske forbindelser, hvis de samtidig skal være miljøvenlige.

DOW, en global og markedsledende producent af avanceret silikonemateriale, har netop lanceret DOWSIL™ TC-3065 Thermal Gel – en varmeledende gel udviklet til brug i 5G-teknologien.

DOWSIL™ TC-3065 er en en-komponent, varmehærdende silikonegel med en varmeledningsevne på 6,5 W/mK. Den er blød, støddæmpende og er god til udfyldning af huller pga. dens enestående fugteevne. DOWSIL™ TC-3065 udskiller ikke olie efter hærdning og kan derfor anvendes til følsomme komponenter såsom fotodioder og optiske fibre. Gelen har et ultralavt VOC-indhold og kan påføres med automatiseret doseringsudstyr. Typiske applikationer er optiske transceivere, ethernet-switche/routere, højhastigheds-SSD’er og andre komponenter, som typisk findes i 5G-tele- og datakommunikationsudstyr.

Funktioner og fordele
• En-komponent
• Reworkable efter hærdning
• Hærdetid: 5 timer ved 60 °C – kan acceleres ved tilførsel af yderligere varme
• Lavt VOC-indhold, dvs. et lavt niveau af flygtige organiske forbindelser
• God fugtresistens
• Revner ikke
• Varmeledningsevne: 6,5 W/mk
• Udskiller ikke silikoneolie efter hærdning
• Thixotropisk og fremragende ekstruderingshastighed på 60 g/min.

Har du spørgsmål til DOWSIL™ TC-3065, kontakt venligst produktchef Susanne Jensen på tlf. 3634 2715 eller e-mail sj@diatom.dk.

Om Diatom A/S
Diatom A/S har i mere end 50 år beskæftiget sig med salg af tekniske materialer, komponenter og udstyr til alle større industrielle markedssegmenter i Danmark. Virksomheden beskæftiger sig med seks forretningsområder: Mekanisk befæstelse, Doseringsteknik, Polymerteknik, Smøreteknik, Filterløsninger og Flow.

Diatom ejes af den svenske industrikoncern Indutrade, der sælger og udvikler højteknologiske komponenter, systemer og tjenester. Indutrade opererer gennem mere end 200 datterselskaber med ca. 7.000 ansatte i mere end 30 lande.

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.063