23948sdkhjf

Ny Inocoat pulver produktprogram fra SAMES KREMLIN

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

Sames Kremlin er glad for at kunne annoncere sin genfødsel i pulverteknologi!

Pulvermalings teknologien blev opfundet af Sames Kremlin i 1964. Machjet & Auto-Machjet pulver programmet har været på markedet i flere årtier. Siden da har pulvermalingen udviklet sig, applikationerne er mere og mere talrige og krævende. Det var på tide for SAMES KREMLIN at lancere et nyt komplet produkt program.

Alle komponenter og funktioner er designet til at imødekomme de mest krævende kunders behov. Vores første kunder, der har testet vores udstyr i mere end 6 måneder, er blevet imponeret over den høje kvalitet ved første øjekast. Når det er i brug, bemærker vore kunderne den høje effektivitet af pulver forbruget, udstyrets pålidelighed og fleksibilitet.

Inocoat-serien tilbyder nye manuelle og automatiske pistoler, nye kontrolmoduler og den nye generation af elektrostatiske enheder samt nye travers robotter, pulverbeholdere, kontrolenheder og kabiner.

Signaturen på denne nye serie er TEC 5-teknologien, der sætter nye standarder og referencer for den elektrostatiske ydelse. I overensstemmelse med de ønskede parametre forbedrer den nye højspændingskaskade og den nye styre loop forbedring samtidig omgrebs effekten og indtrængningen i vanskelige områder.

scanOtech tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske sprøjteudstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

SAMES KREMLIN er kendt for sin kvalitet og inovative teknologi og har en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger til metal, træ, plast og automobil industrien.

 Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

 eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

                                            De mærker forskellen - også efter handlen

                                                                 Saml | Beskyt | Forskøn

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063