23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aspiration hobs – vi har blot set ”toppen af isbjerget”

Aspirations hobs – eller kogeplade-integrerede emhætter – er banebrydende og innovative løsninger til moderne og funktionelle skandinaviske køkkener. Og det vi har set indtil nu, er bare starten på eventyret…

- Kogeplade og emhætte i ét og samme element er en unik kombinationsløsning, hvis man ønsker en yderst funktionel og designmæssig diskret emhætteløsning til køkkenet. Her går unik teknologi, innovative løsninger og smukt design op i en højere enhed.

Kogeplade med emhætte

Italienske ELICA, har vundet en lang række internationalt anerkendte produkt- og designpriser for sine emhætter. EICO er branddistributør af ELICA på nordisk niveau.

Luften trækkes nedad i kogepladens udsugningselement
- Aspirations hobs er banebrydende og innovative løsninger, både med henblik på design og teknologi – kort fortalt en helt ny måde at ”tænke” emhætter på. Hos EICO har vi været tidligt ude og set mulighederne i disse løsninger, og vores kunder har været med på legen. De nytænkende løsninger har virkelig slået an i de skandinaviske køkkener, og jeg er ikke i tvivl om, at vi foreløbig blot har set toppen af isbjerget. Aspiration hobs er kommet for at blive, og dette er noget, vi kommer til at se meget mere til fremover, udtaler Niels Poulsen, CSO i EICO.

EICO har markedets bredeste udvalg af aspiration hobs

EICO har markedets bredeste udvalg af aspiration hobs, hvilket både inkluderer egne løsninger fra EICO-brandet samt modeller fra italienske Elica og Faber.

Fælles for kombinationsløsningerne er, at unik teknologi sørger for, at luften som under normale forhold vil bevæge sig opad, trækkes ned mod kogepladen ved, at hastigheden eller trækkraften i nedadgående retning er kraftigere end den hastighed, hvormed luften normalt stiger opad. Produkterne fra EICO kommer både som rørføringsløsninger med udsugning til det fri samt recirkulationsløsninger med filter. Samtlige modeller er desuden særdeles nemme at vedligeholde og rengøre.

De ofte stillede spørgsmål er samlet i vores FAQ

- Hos EICO er vi selv med helt i front sammen med innovationsafdelingerne på de førende fabrikker, der udvikler, designer og tester de nyeste løsninger inden for aspiration hobs. Det er med andre ord ikke blot varer, vi tager ned fra hylderne og sælger videre, men produkter, hvor vi aktivt deltager som et videnshus inden for vores fagområde. Qua vores lange erfaring samt dialoger med kunder er vi i en position, hvor vi i allerhøjeste grad er i stand til at bidrage til at videreudvikle gode løsninger til eminente og fremtidsrettede løsninger, slutter Niels Poulsen.

Phantom – en banebrydende model
En af de banebrydende og nyere modeller i EICOs produktportefølje er Phantom. Phantom har indbygningsmål, så modellen passer i et 80’er skab, uden yderligere tilpasning i skabsmodulet. Modellen, som har energiklasse A+, suger hele 628 m3/t på intensivt niveau. En aspiration hob, der på elegant vis formår at kombinere æstetik og toptunet teknologi i en integreret kogeplade- og emhætteløsning.

Kvalitet og komfort er nøgleord, og med Phantom er køkkenentusiasten sikret en kombinationsløsning med maksimal ydeevne, god brugervenlighed samt sikkerhed i et tidløst og elegant design.

Hos EICO distribueres Danmarks største udvalg af aspiration hobs. De mange modeller føres i et prisleje afhængig af model fra 19.995 til 39.995. Nyheden Phantom med en vejledende udsalgspris fra kr. 25.995 har et lavt energiforbrug (Energiklasse A+) og lydeffekten starter på kun 47 dB(A).
For flere af produkterne gælder, at hvis de registreres af slutforbrugeren opnås 5 års garanti.

Eico A/S
Østergade 118
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11123244
P nummer: 1000185133

Kontaktperson

AAN
Anette Aarup Nielsen
Marketingansvarlig
aa@eico.dk

Send til en kollega

0.032