23948sdkhjf

Edge-Team udvider med komplet løsning til træbearbejdning

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Edge-Team udvider deres produktportefølje med CAD-CAM softwaren SWOOD til virksomheder indenfor træbearbejdning.

Den danske CAD/CAM specialist har været en fast spiller på markedet i over 15 år inden for forhandling og rådgivning af CAD/CAM-løsninger til den industrielle branche. De er i dag en af Danmarks største forhandlere af helhedsløsninger til spåntagende bearbejdning, design & konstruktion, tyndpladeproduktion, datahåndtering, og nu udvider de med løsninger til træbearbejdning.

Styrket position i CAD/CAM branchen
”Med SWOOD i vores produktlinje slår Edge-Team sig for alvor fast som det naturlige valg, når det kommer til spørgsmålet om software til produktionsvirksomheder.”, påpeger Ken Nicolai Ingstrup

 ”Med denne udvidelse kan vi nu tilbyde markedets bedste og mest fleksible software til alle typer bearbejdningsmaskiner”.

Edge-Team kan tælle 15 års erfaring i branchen, som gør dem specialiserede i at levere og supportere CAD og CAM systemer til det industrielle marked. Og der er forsat god udvikling i virksomheden,

”Vi står i en spændende udvikling, som er med til at styrke vores position i CAD/CAM branchen.”

Komplet løsning til træbearbejdning
SWOOD er en stor konfigurator, der kan være med hele vejen fra design & konstruktion til bearbejdning af møbler og interiør i træ ­– fuldt integreret i SolidWorks. 

Det giver kunderne en komplet løsning, der er skræddersyet til branchens specifikke krav.

På den måde er der fokus på at effektiviserer processerne i kundernes arbejde med træ – hele vejen fra den første skitse til produktion af det færdige produkt.

Den personlige tilgang til kunderne vinder
Ken Nicolai Ingstrup forklarer Edge-Teams succes og efterspørgsel: 

”Vi er ikke blot softwareorienteret, vi har fokus på hele processen. Jeg tror, at det er det, der gør forskellen.”

Og den personlige tilgang til kunderne vinder.

”Vi er altid fokuseret på at yde en personlig og engageret support og service til vores kunder. Og kunderne sætter pris på vores jordnære tilgang” 

Edge-Team kan være med hele vejen, og for dem er et personligt samarbejde med kunderne ligeså afgørende som det software der implementeres, hvilket ifølge Ken Nicolai Ingstrup er noget de fleste kunder sætter pris på hos Edge-Team.

”Effektivisering handler om hele processen. Og software kan aldrig stå alene – men det er vigtigt at tage de rette produkter med i værktøjskassen, når man vil optimere sine processer.” understreger Ken Nicolai Ingstrup.

SWOOD CAM – ikke kun til bearbejdning af træ

SWOOD CAM kræver ikke SWOOD Design for at kunne bruges, og det kan derfor bruges som et hvilket som helst andet CAM-program, hvor der indhentes CAD-filer.

SWOOD CAM er ikke kun til træbearbejdning, det er også godt til alle blødere materialer, som bearbejdes på en CNC overfræser som f.eks. plast og kompositmaterialer. Med SWOOD CAM får du mulighed for at bearbejde 2.5 akset til 5. akset.

Nemt at designe møbler og interiør i træ

SWOOD Design er en stor konfigurator, der er fuldt implementeret i SOLIDWORKS.

De mange konfigureringsmuligheder giver dig mulighed for hurtigt at oprette nye møbler ud fra egne materialer og egne dele, du allerede har konfigureret.

SWOOD Nesting hjælper dig med at minimere spildt materiale

SWOOD Nesting optimerer placeringen af emner på større plader, så du undgår mest muligt materialespild og uden man manuelt skal placere emnerne.

Der kan tilføjes enkeltparter eller hele assemblyer. Stykantallet kan tilpasses for hver enkelt part og assembly. SWOOD Nesting vil automatisk sortere emnerne ud fra emnets tykkelse og materiale.

Om Edge-Team

Edge-Team er en af Danmarks største leverandører af CAD/CAM helhedsløsninger og en virksomhed solidt på markedet med over 15 års erfaring i at levere og supportere CAD og CAM software hos virksomheder i den industrielle branche. 

Edge-Team startede med EDGECAM tilbage i 2004 og har været igennem en spændende udvikling de seneste år. De er i dag forhandlere af både EDGECAM, SOLIDWORKS, Driveworks, WORKNC, RADAN og SWOOD.

De har haft et målrettet fokus på at udvikle sig fra blot at være en softwareleverandør til en vidensvirksomhed.

”Vi ser selv vores store succes som følge af, at vi har de kompetencer, der gør os til bindeleddet mellem udvikling og produktion. Netop fordi vi har en lang række specialkompetencer inden for produktionsoptimering, programmering og udviklingsprocesser i produktionsvirksomheder. Og vi koncentrerer os ikke kun om software. Det har stor betydning for vores kunder.” fastslår Ken Nicolai Ingstrup

Læs meget mere her: 
https://edge-team.com/optimer-din-traebearbejdning
https://edge-team.com/swood

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078