23948sdkhjf

WOOD STEP forstærker rådgiverteam med erfaren brancheekspert

| Medlemsnyhed | Indrykket af WOOD STEP A/S

Ib Sørensen, erfaren trappemand med mere end 17 års brancheerfaring, er ansat som ny rådgiver hos trappefirmaet WOOD STEP pr. 1.oktober.

Salget af trapper, er ikke mærket af Corona hos WOOD STEP – tværtimod. Der er travlt som aldrig før, og det er særligt salget af specialtrapper, der er stærkt stigende. Det kræver ekstra ressourcer, og derfor opgraderes nu med Ib Sørensen på rådgiverfronten: ”Ib er en rigtig dygtig rådgiver, som har indgående teknisk viden om trapper, efter mange år i branchen. Det er en kæmpe fordel, når der skal projekteres specialtrapper,” forklarer salgsdirektør Jacob Ravn. ”Ib er tiltænkt en rolle, hvor han med base fra hovedkontoret i Jylland supplerer vores øvrige trappeARKITEKTER, og rådgiver kunder, der ringer eller kommer i udstillingen.”

Med ansættelsen, vender Ib Sørensen hjem. Han har tidligere været ansat i firmaet gennem 10 år, og ved derfor præcis, hvad en trappe fra WOOD STEP skal leve op til. ”Kunderne var glade for Ib dengang, det var vi også – så vi glæder os over at have Ib tilbage på vores team.”


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WOOD STEP A/S

Hvilhusevej 36
8970 Havndal
Danmark
WOOD STEP A/S

Send til en kollega

0.062