23948sdkhjf

Forrygende start for CNC-Teknik

| Medlemsnyhed | Indrykket af CNC-Teknik ApS

Kunderne har førsteprioritet hos en af branchens nyeste servicevirksomheder.

 

Af Alexander Nielsen

Det var et brændende ønske om at tilbyde bedre service og kundetilfredshed, som for godt et år siden fik 36-årige Jannik Nielsen og 42-årige Thomas Vinther til at stifte egen virksomhed.

CNC-Teknik ApS gik i luften 1. september 2019, da de daværende kollegaer og nuværende medejere og forretningspartnere så et hul i markedet.

20 års erfaring

Samlet set har de to jyder med hovedsæde i Fredericia 20 års erfaring med servicering og optimering af CNC-maskiner, men det sidste år har de altså stået på helt egne ben med virksomheden CNC-Teknik, som allerede tæller en velvoksen kundedatabase – heriblandt nogle af landets førende virksomheder inden for vindmølledele samt flere af de største producenter af CNC-maskiner.  

- Det går fantastisk. Vi satser 100 procent på kundetilfredshed, så vi kan opbygge en længerevarende relation. Det er alfa og omega for os, og vi fokuserer ikke så meget på den sidst tjente krone, hvis det betyder, at folk ikke ringer igen. Det handler om omdømme, og omdømme er jo en billig form for markedsføring, lyder det fra Jannik Nielsen, som på de første 12 måneder har sikret tyske Heidenhain – verdens største indenfor målesystemer og styringer til CNC-maskiner - som servicepartner og som derudover er specialister i Siemens.   

Kunderne er glade

CNC-Teknik opererer i hele Danmark, og selv ikke den verdensomspændende pandemi har forstyrret de to jyders fremmarch. Efter et par ugers opbremsning lige da coronaen ramte, kom der hurtigt fuld damp på serviceringen igen, og spørgsmålstegn ved Kinas forsyningssikkerhed har kun givet makkerparret mere at lave.

- Kunderne er glade, så det var den rigtige beslutning at tage springet og starte virksomhed. Det er jo nærmest et halvt ægteskab, men vi komplimenterer hinanden rigtig godt, og så er det sjovt, siger Jannik Nielsen, som allerede glæder sig til de kommende år som succesfuld problemknuser i CNC-Teknik.

Netop succes skal dog ikke kun regnes i kroner og ører, lyder det bestemt fra CNC-Teknik-ejeren.

- Vi har ikke specifikke vækstmål for fremtiden. Hvis vi leverer branchens bedste service - som vi agter at gøre - så skal væksten nok følge naturligt med.

Kontakt:

Thomas Vinther 49400412
Jannik Nielsen    49400413
kontakt@cnc-teknik.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CNC-Teknik ApS

Egeskovvej 147
7000 Fredericia
Danmark
CNC-Teknik ApS

Send til en kollega

0.063