23948sdkhjf

PostNord har færre lastbiler på vejene til gavn for miljøet

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

Et samarbejdet mellem PostNord og SPACEINVADER har gjort det muligt, ikke kun at reducere transportomkostningerne i Postnord, men også at skabe gevinster for klima og miljø! Se videoen og hør hvordan

Et stærkt samarbejde, som gavner både miljø og bundlinje 

Tilbage i efteråret 2019 testede PostNord en optimeringløsning fra SPACEINVADER hvor pallestativer i flere højder gjorde det muligt at dobbeltstable pallegods, herunder også ukurant og farligt gods. Dette øgede fyldningsgraden i lastbilerne markant, og reducerede antallet af overløbspaller og ekstrabiler hvilket betød, at PostNord kunne spare hver 8. lastbil væk. Dette var ikke kun til gavn for den økonomiske bundlinje med en estimeret besparelse på 4-6 millioner årligt, men også for klimaet og miljøet omkring os, da færre lastbiler på vejene reducerer CO2 og NOx.

I maj 2020 blev et succesfuldt testforløb til en koncernaftale mellem parterne, som fremover skal implementeres bredere i PostNord koncernen, også udenfor Danmark. 

- Vi er rigtig glade for koncernaftalen med SPACEINVADER, da potentialet er enormt. De har virkelig lyttet til vores input igennem testperioden, så vi i dag kan stå med en ny aftale og et bæredygtigt system, der sikrer færre transporter og dermed reducering af både CO2 og NOx. Vi ser frem til at implementere løsningen bredere på koncernniveau, hvor vi vurderer, at kunne opnå gevinster inden for klima, miljø og generelle transportomkostninger på 15 pct. eller mere, siger Jakob Manori, administrerende direktør, Postnord Logistics A/S.

Du kan læse mere om samarbejdet mellem PostNord og SPACEINVADER her eller se videoen her 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094