23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fleksibel og nem niveaumåling velegnet til værktøjsmaskiner

En vedligeholdelsesfri niveauswitch sparer omkostninger og tid. LFC er økonomisk attraktiv og nem at installere. Den har et hygiejnisk design, der gør den nem at rengøre, hvilket eliminerer kontamineringsrisici.

>> Den kapacitive niveauswitch LFC er en fleksibel, let og især billig løsning til niveaumåling i flydende medier. LFC’en er især effektiv til måling i tanke og beholdere eller til tørløbssikring i rør på grund af den nemme installation, den kompakte byggeform, den lange levetid og fordi den er meget let at gøre ren. Det EHEDG- og 3-A-certificerede hygiejniske design og en procestemperatur på op til 135 °C gør den også meget velegnet til CIP- og SIP-applikationer. Her kan LFC’en fleksibelt vise eller afblænde skum og aflejringer. Den kan klare procestryk fra -1 til 25 bar.

Den kapacitive niveauswitch leveres med to digitale pnp udgange og io-link interface. Sensoren er forudindstillet til vand, men til andre flydende medier sikres den optimale indstilling med Sick Sopas software via io-link interface. Sensorens IO-Link interface giver desuden også nem adgang til proces og service data til optimering af processtyring og vedligehold.


Mere information

Ring: 4582 6400 

> Læs mere om LFC i onlinekataloget

 Skriv til: teknik@sick.dk

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.031