23948sdkhjf

Generationsskifte, og ny COO hos PP Møbler

| Medlemsnyhed | Indrykket af PP Møbler ApS

Kasper Holst Pedersen har traditionen tro overtaget PP Møbler efter sin far Søren Holst Pedersen, og som noget af det første har han ansat Lars Varming som COO. Det er et stort og nyt skridt for PP Møbler.

Kasper Holst Pedersen har traditionen tro overtaget PP Møbler efter sin far Søren Holst Pedersen. Søren overtog også i sin tid PP Møbler efter sin far Ejnar Pedersen. Kasper er dermed den 3. generation af snedkermestre, der skal føre de stolte værkstedstraditioner videre. Hver generation har, på forskellig vis, tilført snedkerværkstedet nye kundskaber, altid på forkant med tidens ånd. PP Møbler har siden 1953 holdt stædigt fast i kvalitet og håndværk som den bærende værdi. Udvikling har derfor altid handlet om at forfine håndværket og øge kvaliteten. Det er en værdi som Kasper fortsat kommer til at holde i hævd:
 
"Min far og farfar har altid presset håndværket til det yderste, for at nå det ypperste resultat. Det betyder i praksis, at vi her på PP har maskiner og værktøjer, vi selv har udviklet og bygget. Vores Hans J. Wegner stole, er så avancerede og krævende, at det kun kan lade sig gøre at producere dem, fordi vi selv har udviklet teknikker og metoder til at imødekomme designets udtryk og kvalitet til fulde. Både Søren og Ejnar har brugt timer og tanker på at udvikle snedkerhåndværket, og det skal vi blive ved med. Samtidig havde min far stærke meninger om, at vi skulle være en bæredygtig virksomhed. Derfor er vi allerede i dag langt med at tænke i klimavenlig produktion. Her, i Sørens sidste år på værkstedet, fik vi søsat endnu et udviklingsprojekt, som han havde gået og drømt om at få i gang i mange år. Med støtte til forskningen er vi, i samarbejde med DTU, i gang med at undersøge en teknik til at farve og overfladebehandle vores møbler kun ved brug af helt naturlig og ufarlig kemi. Det gør ikke kun vores stole mere miljøvenlige at producere, det gør dem også smukkere, og mere naturlige at leve med."

Kasper Holst Pedersen ansætter COO
I dag er Kasper Holst Pedersen ejer og administrerende direktør af PP Møbler, og som noget af det første har han pr 1/9 - 2020 ansat Lars Varming som COO. Lars Varming skal være ansvarlig for den samlede drift. Det er et stort og nyt skridt for PP Møbler at ansætte en COO. Traditionelt set har værkstedets drift altid været ledet af snedkermestrene selv. Det varsler en ny epoke for snedkerværkstedet. 
 
"Skal der være råd til kvalitet og ægte håndværk, er det nødvendigt med en optimal produktionsproces. De senere år er er antallet af ansatte steget, og vi er i dag rundt regnet 60 i alt, som tæller maskinsnedkere, møbelsnedkere, møbelpolstrere, flettere samt salg og kontor. Fordi vi er blevet så mange og efterspørgslen er stigende, blev det tydeligt at der var brug for at tilføre nye ressourcer og kompetencer til driften. Vi har ambitioner om at vokse yderligere, og samtidig også øge kvaliteten og bredden i vores kollektioner. Jeg drømmer om at videreudvikle den fantastiske arv fra Wegner og dyrke det udsøgte håndværk, som hans møbler fordrer, men jeg drømmer også om at introducere nye designs, om at skabe nye værktøjer og teknikker og dermed bære virksomheden videre i samme innovative og idealistiske ånd, som jeg overtog den efter min far. Jeg skal sikre at tilpasse og udvikle virksomheden på min måde til tidens krav og forventninger, ligesom Søren og Ejnar gjorde før mig. I dag er klima højt på dagsordenen – og det gælder også for vores kunder som findes spredt ud i hele verden. Langtidsholdbar design og kvalitet er og vil altid være fremtiden for PP Møbler.”  
 
Den nye COO Lars Varming har en baggrund som produktionsingeniør, og en HD i innovation og organisationsforandring fra CBS. Han har flere års erfaring i at lede og drive projekter med fokus på udvikling af metoder og systemer til forbedringer af processer og kapacitetsudnyttelse. Det er netop de erfaringer som skal være med til at ruste PP Møbler til at kunne håndtere en fortsat vækst og udvikling af en krævende produktion med kompromisløs kvalitet i højsædet – kvalitet i produktion, i produkt og i aftryk på klimaet. 
 
”Jeg er meget stolt af at være en del af PP Møbler og være med til at udvikle virksomheden yderligere. Kvalitet, troværdighed og gennemsigtbarhed er nøgleelementer, som jeg vil fokusere markant på. Gennem Lean initiativer og digitalisering af værdikæden vil vi skabe en mere agil og effektiv værdikæde – end-to-end. Jeg ser frem til at være med til at skabe den nye generation af PP Møbler.”


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PP Møbler ApS

Vestvej 45
3450 Allerød
Danmark
PP Møbler ApS

Send til en kollega

0.063