23948sdkhjf

Farligt Gods Seminar 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Få den seneste viden om farligt gods

På vores kommende Farligt Gods Seminar får du, udover dine udvalgte workshops, fornøjelsen af disse to spændende hovedemner:

Ændringer i farligt gods reglerne 2021

Hvilke ændringer er der fælles for alle, i de enkelte regelsæt, og hvilke overgangsbestemmelser er nye, hvilke udløber, og hvad kan det få af konsekvenser for din virksomhed? En oversigt over alle ændringer udleveres sammen med gennemgangen af overgangsbestemmelserne.

V. Camilla Jeannett Dahl, Dangerous Goods Safety Advisor
V. Mikkel Schneekloth, Operation Manager Dangerous Goods

Dit oplag set fra brandvæsenets side

Du kender din egen virksomhed og dit oplag. Du har måske lige haft besøg af brandinspektøren og efterfølgende undret dig over, hvordan din virksomhed ser ud gennem hans eller hendes briller? Vi får besøg af en, der har arbejdet hos en brandmyndighed, herunder sagsbehandlet og foretaget brandsyn på nogle af Danmarks største virksomheder. Han har ligeledes stået på virksomhederne, når der skulle slukkes ildebrand og står der i dag ofte, når der efterfølgende skal kigges på, hvorfor det gik som det gik. Det bliver et indlæg, hvor vi sammen dykker ned i de tanker brandinspektøren gør sig før, under og efter et uheld. Indlægget slutter af med en praktisk øvelse.

V. René Ruusunen, Brandingeniør og Brandefterforsker

Gå på opdagelse i programmet...

Praktisk information

DATO / Den 28. oktober 2020

TID / 08:00 - 16:00

STED / HUSET Middelfart, Hindsgavl Allé 2, DK-5500 Middelfart

PRIS / kr. 1950 ekskl. moms

TILMELD / Tilmeld dig her senest den 12. oktober 2020

GRATIS EN-TIL-EN MØDE / Mange personer er involveret i håndtering af farligt gods f.eks. salg, marketing og indkøb. Det kan være en vanskelig opgave at besidde sådan en støttefunktion, hvis det ikke er stillingens primære opgave. Med dette en-til-en møde vi I få sparring og input til rollen som støttefunktion til farligt gods. Tilmeld dig her...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.063