23948sdkhjf

Super Festool Dage kører for fuldt tryk!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Årets Super Festool Dag er for alvor skudt i gang. Messedagen i butikken er erstattet med flere dagens vilde tilbud på værktøj og maskiner i høj kvalitet med mærker som fx Festool, Leica, Mirka, Starmix, Bessey, UJK og rigtig mange andre.

Med mærker som Festool, Leica, Laserliner, Mirka, Starmix, Bessey, Teng Tools, Tjep, UJK, CMT, Fein, Tajima og rigtig mange flere, er du sikret at finde det stykke værktøj til den kvalitet, du gerne vil have.

Vi har nemlig samlet en ekstra stor bunke supergode tilbud på stærke mærker. Faktisk kan du få over 1600 forskellige produkter på tilbud, og det er alt fra klinger og koben til rundsave og rystepudsere. De kan ses og købes til de ekstra gode priser på dorchdanola.dk - i fem forskellige kategorier.

5x vilde tilbud
Festool hovedkategorien indeholder stærke tilbud på bl.a. efterårets nyheder, SystainerMania er vores samling af systainere til rigtig gode priser, Øvrige Vilde Tilbud er fyldt til randen med, ja, vilde tilbud på alt der ikke er Festool. 4 for 3 er Festool slibeprodukter til nedsatte priser, hvor du samtidig får den billigste med gratis, når du køber et antal der går op i 4 (2 gratis, når man køber 8, 3 når man køber 12 osv.), og Festool Outlet er ældre og udgående (ubrugte) produkter, man kan få til restsalgspriser.

Det hele kører lige nu, og hvis du har fået øje på noget, du bare skal have, kan det være en god idé være tidligt ude, da der er begrænset antal på nogle varer.

Vi ses på dorchdanola.dk til årets prisfest!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.063