23948sdkhjf

Underskriftsaftale på plads for det nye sundhedshus i Odder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Friis & Moltke A/S

I tirsdags mødtes læger, arkitekter og entreprenører med borgmester Uffe Jensen og kommunaldirektør Henning Haahr på Odder Rådhus, hvor lægerne satte underskrift på kontrakten om deres andel i det kommende Sundhedshus i Odder.

Borgmesteren og kommunal direktøren udtrykte stor glæde over endnu et FRIIS & MOLTKE byggeri i Odder, der viser format og er med til at definere fremtidens VitaPark på fornemste vis. Kommunaldirektøren fremhævede den gode proces, hvor alle parter er blevet lyttet til og der er skabt løsninger, som fungerer for alle de involverede parter.

 Det nye sundhedshus skal stå klar i efteråret 2022. Det placeres øst for VitaPark, og består af tre ”længer”, med en fælles hovedindgang. De tre længer opføres med hensyn til det omkringliggende landskab – den lille sø nord for byggeriet og friskolen mod øst. Byggeriet vil Indeholde lægehuse, træningsfaciliteter, café og venteområde og akut- og korttidsafsnit.

Designet understøtter udvalgte FN verdensmål samt miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed, hvilket også lever op til Odder Kommunes udviklingsplan – ”En vækstkommune i balance”.

 Vi ser frem til det videre samarbejde med Odder Kommune, KG Hansen og Niras.

Læs mere om Odder Sundhedshus


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Friis & Moltke A/S

Åboulevarden 1
8000 Aarhus C
Danmark
Friis & Moltke A/S

Send til en kollega

0.062