23948sdkhjf

Vi skyder Super Festool Dage i gang kl. 00

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Årets Super Festool Dag bliver i flertal. Messedagen i butikken er erstattet med flere dagens vilde tilbud på værktøj og maskiner i høj kvalitet med mærker som fx Festool, Leica, Mirka, Starmix, Bessey, UJK og rigtig mange andre.

Ligesom mange andre messer, har vi hos værktøjsforhandleren Dorch & Danola været ramt af messeaflysninger pga. Covid-19. Normalt afholder vi messen Super Festool Dag, hvor vi samler en masse forskellige mærker, og fylder vores butik med glade værktøjsentusiaster, demonstrationer, nyhederne på markedet og masser af vilde tilbud. I år må I ”nøjes” med de vilde tilbud, men det er heller ikke så lidt igen. Det gælder nemlig i hele 10 dage i stedet for 1!

Over 1600 stærke tilbud
Med mærker som Festool, Leica, Laserliner, Mirka, Starmix, Bessey, Teng Tools, Tjep, UJK, CMT, Fein, Tajima og rigtig mange flere, er du sikret at finde det stykke værktøj til den kvalitet, du gerne vil have.

Vi har nemlig samlet en ekstra stor bunke supergode tilbud på stærke mærker. Faktisk kan du få over 1600 forskellige produkter på tilbud, og det er alt fra klinger og koben til rundsave og rystepudsere. De kan allerede nu ses på dorchdanola.dk i fem forskellige kategorier.

Festool hovedkategorien indeholder stærke tilbud på bl.a. efterårets nyheder, SystainerMania er vores samling af systainere til rigtig gode priser, Øvrige Vilde Tilbud er fyldt til randen med, ja, vilde tilbud på alt der ikke er Festool. 4 for 3 er Festool slibeprodukter til nedsatte priser, hvor du samtidig får den billigste med gratis, når du køber et antal der går op i 4 (2 gratis, når man køber 8, 3 når man køber 12 osv.), og Festool Outlet er ældre og udgående (ubrugte) produkter, man kan få til restsalgspriser.

Det hele starter i aften kl. 00, og hvis du har fået øje på noget, du bare skal have, kan det være en god idé at sidde klar omkring midnat, hvor priserne ændres til tilbudspriser, da der er begrænset antal på nogle varer.

Vi ser frem til at se dig på dorchdanola.dk!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.047