23948sdkhjf

Nye super ventilerede containere

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALPHA Containers A/S

Har I brug for ekstra god ventilation i forbindelse med opbevaring i container? Så er super ventilerede containere fra ALPHA Containers A/S løsningen.

Hos ALPHA Containers A/S oplever vi en stigende efterspørgsel på containere med ekstra god ventilation. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde nye super ventilerede containere.

De nye super ventilerede containere fås naturligvis i 20-fods, men kan også leveres i andre størrelser. Ligeledes kan de leveres i stort set alle tænkelig RAL-farver. Vi har naturligvis forsikringsgodkendte låse til de super ventilerede containere.

Læs mere om de nye super ventilerede containere ved at klikke her.

Vi har allerede leveret de første super ventilerede containere til kunder rundt omkring i landet, og de første tilbagemeldinger er meget positive. Har I brug for containere med bedre ventilation end en typisk standardcontainer, så kontakt os allerede i dag og hør mere om fordelene ved en super ventileret container. 

ALPHA Containers A/S har siden 1998 leveret containere i hele landet til både privat og erhverv. Vi leverer ofte 20-fods standard eller isolerede containere, men er leveringsdygtige i alt fra banner- til kontorcontainere.

Kontakt os på telefon 70 210 124 eller send en email til info@alphacontainers.dk og vores erfarne medarbejdere vil rådgive dig ganske uforpligtende. 

Se hele vores udvalg ved at klikke her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALPHA Containers A/S

Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Danmark
ALPHA Containers A/S

Send til en kollega

0.078