23948sdkhjf

Casper er udlært og glæder sig til flere opgaver

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Casper Veilstrup er udlært elektriker fra EL:CON i Aarhus d. 4. september 2020.

Casper har været en vellidt medarbejder i Service Aarhus, hvor han har arbejdet i størstedelen af sin lærlingetid. Han har dog også været forbi projektafdelingen i Aarhus to gange for at prøve kræfter med de længere projektopgaver, men det er alligevel serviceopgaverne, der for alvor har vækket Caspers interesse. ”Jeg har prøvet en masse forskelligt, og jeg kan rigtig godt lide at komme ud til kunderne og opleve, at de er glade, når jeg kører derfra igen. Det er en fed fornemmelse”, fortæller Casper.


Serviceleder Flemming Konradsen har også lagt mærke til, at Casper brænder for serviceopgaverne. ”Han har virkelig vist, at han vil faget, og han har også bedt om nogle selvstændige opgaver her i slutningen af læretiden, som vi har været helt trygge ved at sende ham ud på”, udtaler Flemming.


Casper afsluttede sin svendeprøve med flotte resultater, og nu glæder han sig til at fortsætte som elektriker i Service Aarhus, hvor han skal prøve flere opgaver af, opbygge mere erfaring og blive en endnu skrappere serviceelektriker.


Stort tillykke Casper!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.078