23948sdkhjf

HOLZHER Kantlimere - maksimal produktivitet overlegen finish

| Medlemsnyhed | Indrykket af Slejpner Maskiner A/S

HOLZ-HER kombinerer kompakt design med maksimal automatisering, og bruger branchens mest innovative lim-systemer, således at du kan levere produkter med fantastisk finish.

Kantlimemaskinen er altafgørende for et høj-kvalitets finish på dine produkter. Ved at koncentrere sig om det væsentlige, kombinerer HOLZ-HER et kompakt design med maksimal automatisering.  Limpåføringssystemet er hjertet i enhver kantlimer og  HOLZ-HER tilbyder altid den perfekte løsning til at sikre et overlegent resultat.  "LTRONIC"  den nye laserkantningsenhed fra HOLZ-HER er uovertruffen med hensyn til hastighed og omkostningseffektivitet eller limpåføringssystemet "Glu Jet" til standardanvendelse af PUR-klæbemiddel og  derfor kan anvendes til vandafvisende materialer. Uanset hvilket højtydende limsystem du vælger, er den optiske usynlige samling en selvfølge for HOLZ-HER´s kunder. Som en innovativ producent, garanteres den kontinuerlige videreudvikling af maskiner og aggregater, vores kunder det højeste niveau af proces pålidelighed og øger deres konkurrenceevne.

Du kan også drage fordel af HOLZ-HER's over 50 års erfaring inden for kantlimemaskiner og lade vores tekniske know-how overbevise dig.

Du kan se meget mere om HOLZ-HER kanlimere på vores www HOLZ-HER kantlimemaskiner

Medlemsnyhed

Indrykket af
Slejpner Maskiner A/S

Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Danmark
Slejpner Maskiner A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078