23948sdkhjf

Sikkerhed og tryghed for kunder og medarbejdere

| Medlemsnyhed | Indrykket af ICS A/S

Persontælling er en effektiv måde at sikre tryghed og sikkerhed ved forsamlinger. Fotoceller er her en billig og diskret løsning til at tælle antallet af personer, der går ind eller ud af et område eller et lokale.

Kunde- og persontælling er et effektivt værktøj til at skabe tryghed og sikkerhed i områder, hvor mennesker samles. Behovet er særlig udtalt i detailhandlen, museer, ved events og på steder, hvor der er behov for måling af besøgsstrømme og facilitetsstyring. Den mest diskrete og effektive løsning til registreringen er anvendelse af fotocelle sensorer. Fotocellerne kan nemt monteres som en selvstændig enhed med tæller eller integreres i dørkarme, pullerter eller lignende.

Med brug af fotoceller sikres en effektiv og diskret tælling og registrering af persontrafik. Ved ind- og udgangene er det med en enkel og billig løsning muligt at tælle hvor mange personer, der bevæger sig ind i et område, og hvor mange personer, der forlader området. Fotocellerne anvendes også til at registrere om personer og besøgende bevæger sig i én retning.  Registreringen giver også en pålidelig statistik af tidspunkterne for, hvornår der er flest/færrest kunder eller gæster i et område.

Fotocellerne, der har en høj lysimunitet over for fremmed lys, kan anvendes både indenfor og udenfor.

Kontakt TELCO Team Danmark, Fotocelle-Eksperten og hør mere om de mange muligheder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ICS A/S

Holkebjergvej 79
5250 Odense SV
Danmark
ICS A/S

Billeder & videoer

fotocelle persontælling Telco ICS sensorfotocelle persontælling Telco ICS sensorfotocelle persontælling Telco ICS sensor

Send til en kollega

0.062