23948sdkhjf

HOLZ-HER DYNESTIC CNC - Nesting teknologi på højeste niveau

| Medlemsnyhed | Indrykket af Slejpner Maskiner A/S

Dynamisk 5-akslet cnc bearbejdning. Overlegen i produktivitet og ydeevne. Kort sagt, Nesting-Teknologi på et helt nyt niveau.

Med HOLZ-HERs Dynestic CNC og avancerede nesting-teknologi opnåes en effektiv formattering og bearbejdning på bare én maskine. Dit materialeforbrug minimeres automatisk og sparer dig dermed for penge og mindsker dit CO2-forbrug. 

HOLZ-HER DYNESTIC 7535 er udstyret med den helt nyudviklede CAMPUS 7 softwarepakke. Funktionalitet og nesting-resultatet er yderst imponerende takket være BetterNest-softwaren. Nestingbordet som har en enorm flow-kapacitet kan også leveres med et intelligent 16 eller 32-felt opdelt vakuumbord som tilpasser sig det aktuelle materiale der skal bearbejdes. Der kan hurtigt tilsluttes traditionelle vakuumsugere på nestingbordet så muligheden for at fastspænde f.eks. døre, trappekomponenter osv., gør denne 5-aksede CNC-maskine til en ægte allrounder med næsten ubegrænsede anvendelser.

DYNESTIC-Serien kan leveres i den grundversionen "Classic" eller i en af de automatiske udgaver - Push, Automatic eller Lift og vi hjælper naturligvis gerne med at finde den løsning der passer perfekt til dine behov !

Du kan se meget mere om HOLZ-HER CNC på vores www HOLZ-HER CNC bearbejdningscentre

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Slejpner Maskiner A/S

Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Danmark
Slejpner Maskiner A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063