23948sdkhjf

Opbevaring i container med forsikringsgodkendt containerlås

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALPHA Containers A/S

Sikker opbevaring i container er altafgørende for størstedelen af kunderne hos ALPHA Containers A/S. Derfor samarbejder vi med de bedste indenfor sikring af containere, og alle låsene er forsikringsgodkendte,

Hos ALPHA Containers A/S får vi løbende spørgsmålet om det er sikkert at opbevare indbo eller andet materiale i en container. Svaret er ganske enkelt, nemlig et stort ja. Der er sket en markant udvikling og forbedring af containerlåse de senere år, og det er utrolig svært at bryde ind i en korrekt aflåst container.

Der er efterhånden et ganske stort udvalg indenfor containerlåse. Hos ALPHA Containers A/S har vi udvalgt dem, som vi mener, er de bedste på markedet, og stiller desuden som krav, at de skal være forsikringsgodkendte, og derfor gerne godkendt i klasse 5, som betyder at containerlåsen er fremragende.

Vil du vide mere omkring containerlåse? Vores erfarne team rådgiver dagligt mange kunder, både privat og erhverv, omkring valg af containerlås. Ring til os på telefon 70 210 124 eller send en email til info@alphacontainers.dk og hør mere om mulighederne.

Måske har du allerede en container stående og er i tvivl om låsen er forsikringsgodkendt, eller måske trænger du blot til at få monteret en ny og mere sikker lås. Er du i tvivl om din nuværende containerlås, så kommer vi gerne med rådgivning.

Hos ALPHA Containers A/S har langt størstedelen af vores container allerede monteret en forsikringsgodkendt lås ved udlejning, men kontakt os gerne hvis du ønsker en specifik containerlås, og vi kan naturligvis montere den containerlås du ønsker hvis du vil købe en ny eller brugt container.

Overblik over de forskellige typer af låse til containere:

Containerlås

Låsebom

Fixlock

Flexlock

Låsebeslag

Containerbeslag

Containerhængelås

Du kan læse mere om ALPHA Containers A/S ved at klikke her. Hos os kan du leje en container, købe en container eller lease container. Kontakt os for et godt tilbud.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALPHA Containers A/S

Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Danmark
ALPHA Containers A/S

Billeder & videoer

ContainerlåsContainerlåsContainerlåsContainerlåsContainerlåsContainerlåsContainerlåsLåsebom

Send til en kollega

0.125