23948sdkhjf

Nøglen til en vellykket applikation med luftkniv...

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Ved enhver vellykket applikation med luftkniv er maksimeringen af tiden, hvor emnet er i kontakt med luftknivens luftstrøm, essentielt.

Tricket til at opnå dette er korrekt montering af luftkniven. Vi bruger udtrykket counter-flow til at beskrive den korrekte retning, som løsningen skal installeres i. Luftstrømmen fra kniven, skal nemlig være i modgående retning i forhold til den del eller det materiale, som vi prøver at afkøle, afblæse eller fjerne statisk elektricitet fra.

Til tørring og køling af emner, er succesraten størst, jo længere tid delen og de overflader, der skal tørres, er i kontakt med luftstrømmen fra luftkniven.

Det samme gælder for alle applikationer, der involverer en eliminering af statisk elektricitet. Ved at bringe de statiske eliminerende ioner til materialets overflade tidligt i processen øger vi tiden, hvor den ioniserede luftstrøm er i kontakt med materialet. Dette giver mulighed for at neutralisere meget høje ladninger på materialer, der bevæger sig hurtigt, da de er i kontakt med de statisk eliminerende ioner i en længere periode.

Montering i en optimal vinkel
Det er af afgørende betydning at forstå, hvordan man installerer luftkniven korrekt.

Vi anbefaler at installere super luftkniven ”upside down”, med vinklen på emnet parallelt med overfladen som på billedet ovenfor. Dette giver den optimale vinkel hvorved kontakt-tiden øges.

Hvis kniven derimod monteres med luftstrømmen vinkelret på materialet eller bæltet, er materialet kun i kontakt med luftstrømmen, når det er direkte under kniven. Dette begrænser luftknivens evne til at køle eller afblæse emnet.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om vores luftknive via nedenstående link.

www.avsdanmark.dk/produkter/trykluft-sikkerhed/silvent-luftknive

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063