23948sdkhjf

Her kan du få inspiration til nye haveprojekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Sommeren har endelig ramt Danmark, så nu kan du for alvor komme i haven. Hvis du holder meget af havearbejde, har du måske gået indenfor hele vinteren og ventet på at kunne komme ud.

Du har måske allerede nogle projekter i tankerne, men hvis ikke, så kan du få en masse inspiration her. Det er nemlig altid fedt at have nogle projekter i gang hen over foråret og sommeren, som du kan gå frem og tilbage til.

Byg dig selv en ny terrasse
Når du har en terrasse i din have, fungerer det som et perfekt samlingspunkt for din familie eller dine venner. Det er der, du kan holde hyggelige grillaftener til langt ud på aftenen eller nyde en lækker frokost med din familie en sommerdag. Dette kræver dog, at din terrasse er indbydende, for ellers får du den ikke brugt. Du skal se din terrasse ligesom et rum i dit hjem. Hvis ikke det er gennemført og hyggeligt indrettet, har du ikke lyst til at opholde dig der. Hvis ikke du får brugt din terrasse ret meget, kan du bruge foråret og sommeren på at gøre den hyggelig og indbydende. Det kan du gøre ved at reparere den for eventuelle skader, finde nogle flotte møbler, pynte med fine krukker m.m. Det vigtigste er, at du får kreeret et sted, hvor du har lyst til at bruge tid sammen med dine venner og familie.

Det kan også være, at du slet ikke har en terrasse i din have, men godt kunne tænke dig det. Hvis du er frisk på en udfordring, kan du springe ud i at bygge din egen terrasse. Den vil du med garanti få rigtig meget glæde af de næste mange somre. Du kan f.eks. finde en lavpris trælast, hvor du kan finde nogle gode materialer til din nye terrasse. Lavpristrae.dk er en tømmerhandel med et stort udvalg af varer til lavpris.

Lav en hyggelig køkkenhave
Der er ikke noget som at kunne gå ud i sin egen have for at plukke lidt grønt til sin aftensmad. Hvis du drømmer om at kunne gøre det, kan dit nye haveprojekt være at lave en køkkenhave. Det er også rigtig hyggeligt, hvis du har børn, der kan gå rundt i haven og plukke forskellige spiselige ting. Du kan plante kartofler, salat, løg, krydderurter, gulerødder, ærter m.m. Det er faktisk kun dine smagsløg, som sætter grænser. Derudover kan du plante bærbuske, nøddebuske og/eller frugttræer.

Byg et skur i din have
Når du har en have, har du garanteret også masser af haveredskaber, krukker, havelegetøj m.m. Den slags kan godt komme til at flyde rundt omkring, hvis ikke du har et sted, hvor det hele kan blive samlet. Derfor kan det være rigtig smart med et haveskur. Hvis ikke du allerede har et skur i din have, kan du overveje, om det skal være dit næste projekt. Du kan nemlig være sikker på, at det bliver rigtig brugbart.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062