23948sdkhjf

Nyt sikkerhedsrækværk fra Altiflex for 1 krone!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altiflex Danmark ApS

Altiflex har lanceret en ny løsning til sikkerhedsrækværk og det er ikke uden grund, at vi kalder det for ”Verdens (måske) bedste”. Fra kr. 1,- pr. løbende meter pr. dag får du sikkerhedsrækværk, læhegn og 30-40% af interimsaflukningen i én løsning.

Hvis der er noget som virkelig betyder noget på en byggeplads, så er det medarbejdernes sikkerhed og ikke mindst en god projektøkonomi. Altiflex’ sikkerhedsrækværk er testet grundigt og udviklet med fokus på netop dét.

Øger sikkerheden og fleksibiliteten markant
Sikkerhedsrækværket er nemt og hurtigt at montere og de robuste Altiflex moduler sikrer, at risikoen for personskade i forbindelse med nedfaldene materialer minimeres markant. De lukkede moduler fungerer samtidig som læskærm, som både holder slagregn og vind ude. Det betyder, at byggepladsen holdes betydeligt mere tør, mens der samtidig er et langt bedre arbejdsmiljø.

Udgør 30-40% af interimsaflukningen
En anden – og meget stor – fordel ved løsningen er, at man kan ”bygge videre” på sikkerhedsrækværket, når resten af facaden skal lukkes af. Det betyder, at man faktisk allerede har klaret 30-40% af interimsaflukningen, hvis man benytter Altiflex sikkerhedsrækværk. På den måde sparer man både tid og penge.

Kontakt os

Vi har lavet en kort film, som viser Altiflex’ nye sikkerhedsrækværk – den kan du finde her.

Kontakt os for yderligere information på info@altiflex.dk eller på 4424 2284.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altiflex Danmark ApS

Nordholmen 10-12
2650 Hvidovre
Danmark
Altiflex Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14