23948sdkhjf

Mange virksomheder mangler det lige nu!

| Medlemsnyhed | Indrykket af GLASSOLUTIONS A/S

De fleste arbejdspladser er ved at åbne op, og i den forbindelse er der stor fokus på, at vi skal arbejde sammen på en tryg og mere sikker måde fremadrettet. Men hvordan kan den udfordring løses med en løsning, der er både elegant og langtidsholdbar?

Det har vi svaret på med vores nye produktlinje GLASS SPACES by GLASSOLUTIONS, som ud over at gøre det muligt at arbejde tæt sammen med afstand, samtidig skaber et rum i rummet, så lydgener fra telefonopkald og videokonferencer i det åbne kontorlandskab reduceres.

GLASS SPACES er udformet i hærdet glas og findes i forskellige 3 standardversioner, som er designet til skriveborde, der enten står overfor hinanden, ved siden af hinanden eller enkeltvis. Derudover er det muligt at få specialløsninger, som tilpasses til individuelle behov og forhold.

De 3 standardløsninger leveres i 8 mm hærdet glas og fås i forskellige størrelseskombinationer, som passer til standard skriveborde 120, 160, 180 cm i bredden x 140, 160 180 cm i højden således, at de også kan fungere til hæve/sænkeborde. Hele løsningen kommer i én samlet pakke, som er let at montere.

Specialtilpassede løsninger er også mulige. For mere information om løsninger, kontakt venligst GLASSOLUTIONS Interiørteam på e-mail interior@glassolutions.dk eller på telefon 8723 1510 eller 2441 6955.

Medlemsnyhed

Indrykket af
GLASSOLUTIONS A/S

Industriholmen 61
2650 Hvidovre
Danmark
GLASSOLUTIONS A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Covid-19 afskærmning i glas til et enkeltstående skrivebord.Covid-19 afskærmning i glas som en specialløsning til et skrivebord.

Send til en kollega

0.066