23948sdkhjf

Ultra kompakt og billig Ethernet Switch med QoS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Thiim A/S

Industriel unmanaged Ethernet switch med QoS og BSP til en lav pris. Monteres på DIN-skinne, fylder ikke meget, med 5 eller 8 porte og fiber eller mere. Kan leveres i plast eller metal hus.

EDS-2000 serien.

Ethernet findes nu i mange industrielle applikationer, da det er let at installere og forbinde, Der findes mange Ethernet I/O moduler og data overføres let til SCADA løsningen eller videre op i skyen til f.eks. Azure eller Amason.

Men i de fleste tilfælde er størrelsen af enhederne og prisen en vigtig faktor.

Moxas nye EDS-2000 serie er netop udviklet med det formål at kunne tilbyde mere kompakte enheder af en høj kvalitet til en billigere pris.

Modellerne.

EDS-2000 serien starter ved de helt små og kompakte 5-ports udgaver, i plastic eller metal, med en højde mindre end et kreditkort.

I sammen serie findes også 8-port modellerne, som også kan leveres i en udgave med indbygget Multimode fiber, med SC eller ST stik.

Produkterne er udviklet og baseret på kvalitetskomponenter, så de lever op til Moxa kendte høje kvalitet og kan vælges til de mere krævende installationer der skal køre 24x7.

Og med det nye design, er det ydermere lykkedes Moxa at få produkterne gjort klar til salg til en pris som er under det vi normalt ser for lignende Ethernet switche.

QoS.

EDS-2000 serien er den første Unmanged switch som understøtter QoS. Så bruger du QoS i din/dine installationer i dag, eller har plan om at gøre det, så kan du med denne serie spare endnu flere penge.

Få mere at vide hos distributøren THIIM A/S...
www.thiim.com/moxa/EDS-2000

Medlemsnyhed

Indrykket af
Thiim A/S

Transformervej 31
2860 Søborg
Danmark
Thiim A/S

Send til en kollega

0.125