23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinarinvitation, spændende case om konsignationslager og m

De fleste virksomheder forsøger lige nu at tænke i nye løsninger for at komme stærkt ud af krisen. Én forretningsmodel, som er topaktuel lige nu, er konsignationslager.

Hvad er fordelene ved konsignationslager?
Flere og flere virksomheder, som leverer ind til detailbranchen, er begyndt at anvende konsignationslager som forretningsmodel, og hvis du kan digitalisere den strøm af dokumenter, der flyder mellem dig og din kunde, så opnår du det mest effektive flow.
Til dette skal du bruge et EDI-integrationsmodul til dit ERP-system - så kan vi sammen sikre forbindelsen mellem dit ERP-system og dine samhandelspartnere.

Hvad er fordelene ved konsignationslager?
Hvis du er leverandør til detailbranchen, eller hvis du selv er detailvirksomhed, er der store fordele forbundet med at anvende konsignationslager:

Som leverandør slipper du for den omkostning og arbejdsbyrde, der er forbundet med lageropbevaring, du sikrer en maksimal eksponering af dine varer og øger chancerne for salg.

Som detailvirksomhed reducerer du din driftskapital, da du kun betaler leverandøren for varerne, efterhånden som du sælger dem.

Gratis webinar: EDI-integration til Dynamics 365 BC
Tilmeld dig TrueCommerces webinar, og hør mere om mulighederne med EDI-integration til Dynamics 365 BC. Vi tager udgangspunkt i en case, hvor en virksomhed understøtter deres konsignationslager med EDI og Dynamics 365 BC, men webinaret giver også en generel gennemgang af TrueCommerces EDI-integrationsmodul til Dynamics 365 BC.

Tidspunkt: Tirsdag den 23. juni kl. 13.00
Tilmelding: Klik her 

Download case: Dansk smykkeproducent med konsignationslager hos Magasin og Illum integrerer deres elektroniske dokumentflow til Dynamics 365 Business Central. Klik her for at downloade casen.

Læs mere på vores website
Læs mere om mulighederne med EDI-integration til Dynamics 365 Business Central.
Her kan du også hente vores datasheet med flere detaljer om løsningen.
Gå til websitet.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.047