23948sdkhjf

Historisk godt årsresultat fra EICO

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eico A/S

Eico leverer igen et meget positivt og solidt resultat, der for 2019 viser flot fremgang på både top- og bundlinje, herunder en vækst i bruttofortjenesten på 13,4 procent.

Årsregnskab 2019:

 

Eico, der er en af Danmarks førende distributører af hvidevarer og markedsledende inden for emhætter, har i 2019 opnået det bedste resultat i virksomhedens historie, både i forhold til omsætning, bruttofortjeneste samt resultat før skat. I 2019 var væksten i bruttofortjeneste på 13,4 procent, og virksomheden præsterede et resultat før skat på 6,5 millioner kroner.

- Jeg ser dette som et meget tilfredsstillende resultat, og at det derudover er ”historisk godt” viser, at vi er inde i en meget stabil og sund udvikling. Desuden er det positivt, at vi igen i år formår at præstere en vækst i bruttofortjenesten, som også er markant højere end sidste års vækst. Det vidner om, at vores langsigtede strategier, ambitioner og udviklingsmål fungerer efter hensigten, udtaler Michael Jacobsen, CEO i Eico og fortsætter:

- Årets positive regnskabstal er et resultat af flere års kontinuerlige investeringer i både organisationen og vores medarbejdere. Vi har formået at skabe rammerne for en solid og fremtidsrettet virksomhed, og vores fremgang i 2019 er samtidig også båret af succes på eksportmarkederne, der udviser en vækst i eksportomsætningen på 20 procent – dette på trods af en udfordrende nordisk valutasituation. Derudover har vi i løbet af 2019 indgået en distributionsaftale med Vestfrost vinkøleskab, hvilket er et helt nyt forretningsområde, som har præsteret over forventning.

I løbet af 2019 har Eico haft en tilgang på seks årsværk, hvilket svarer til en vækst i antal medarbejdere på 22 procent.

Læs færdigt >>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eico A/S

Østergade 118
9700 Brønderslev
Danmark
Eico A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078