23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi leverer dine paller og dit gods mens du sover!

Med PostNord InNight henter vi dit gods om eftermiddagen eller om aftenen, transporterer det om natten og leverer det til din modtager inden kl. 7.00 næste morgen. Det giver dig og dine slutkunder en lang række fordele!

Jeres fordele indebærer:

  • Kortere transittid 
  • Stor fleksibilitet ift. at finde det afhentnings- og leveringstidspunkt, som passer jer bedst. Vi leverer efter aftalte leveringsinstrukser, således at vi losser godset sikkert af selvom I ikke er til stede
  • Et mindre behov for lagerbinding
  • Minimal ventetid for dig og dine kunder
  • Øget effektivitet i hele logistikkæden
  • En bedre kundeoplevelse, da dine kunder modtager varerne inden deres arbejdsdag starter 

Vi servicerer alle brancher - også din!

Der er rigtig mange brancher, som allerede nu nyder stor glæde af PostNord InNight leveringer til hele Danmark. Dette er bl.a. virksomheder som opererer indenfor agro-, automotive-, reservedele-, produktion-, bygge- og teknikkerindustrien. Der er dog ingen begrænsninger for, hvad vi kan transportere for dig! Vi håndterer alle former for gods; paller op til 500 kg., pakker op til 35 kg., samt odd-size, langgods og uemballerede forsendelser. Vi tager også gerne ansvaret for de forsendelser, som kræver ekstra stor forsigtighed, har en særlig høj værdi eller som består af følsomt materiale. 

Skal dine forsendelser også med PostNord InNight?

Så tøv endelig ikke med at kontakte vores driftchef Thomas Willer Hedelund på thomas.hedelund@postnord.com eller på +45 52289974, for at høre mere eller få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at læse mere her eller downloade vores katalog om PostNord InNight, som er vedlagt denne artikel.

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Kontaktperson

Daniela Kjær
Head of marketing & communication
+45 52289998 daniela.kjaer@postnord.com

Send til en kollega

0.063