23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LGT kigger frem mod "den nye normal"

Hos LGT forsøger vi, som alle andre, at navigere igennem en historisk stor krise, hvor vi kigger frem imod ”den nye normal”. Vores nye normal bliver et Clockwork™ af møbellogistik serviceydelser, der bl.a. tager afsæt i direkte levering til private.

Et berømt ordsprog siger; ”I en voldsom storm, bygger nogle læhegn – mens andre bygger vindmøller”.

Hos LGT forsøger vi, som alle andre, at navigere igennem en historisk stor krise. Og en del af denne proces, er netop at kigge frem imod det, der bliver ”den nye normal”.

Igennem vores Clockwork™ af møbellogistik serviceydelser, har vi en hel pallette af løsninger til møbelbranchen – butikslevering, projektlevering, lagerhotel, konsolidering og ikke mindst privatlevering.

Uanset hvordan distributionsstrukturen ser ud netop nu – og på den anden side af corona krisen – så er vi hos LGT sikre på, at vores Clockwork™ forbliver relevant.

Og det netop fordi vi klarer at levere 99,96% af alle kartoner skadesfrit.

Home Delivery vers. 2.0

Og netop levering direkte ud til privat slutkunder – vores LGT Home Delivery – vil jeg gerne gøre opmærksom på i denne nyhedsmail.
LGT har nu færdiggjort vores eget distributionsnetværk for Home Delivery i både Danmark, Sverige og Norge. Baseret på mere end 40 års erfaring med skånsom håndtering af møbler, og krydret med nutidens IT-support samt biler og personale til at udføre den suplime leverings oplevelse.

Vi har trafikker i hele Europa. Det er derfor uden praktisk betydning om en vare kommer fra en fabrik eller lager i Italien, Tyskland, Holland…..eller Norge – og skal leveres til en privatkunde i Norden.

Det er heller ikke en udfordring for LGT, om møblerne kommer fra Norden og skal leveres til en privat i mellem-, og sydeuropa; vores møbeltransport netværk – MACH3000 Alliancen – står klar med de samme serviceydelser som LGT. - Sikkert og præcist!

Hos LGT står vores salgsteam klar til en snak med dig, om netop dit behov – ønsker og krav. Kontakt på pr. mail salg@lgtlogistics.dk – eller ring til os på +45 7015 5555.

LGT Logistics A/S
Orionvej 18
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10076404
P nummer: 1013284845

Kontaktperson

Poul Erik Dahl
International Salgschef (COO)
+45 40624450 poul.erik.dahl@lgtlogistics.dk

Send til en kollega

0.047