23948sdkhjf

Containere til opbevaring af håndsprit

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALPHA Containers A/S

ALPHA Containers har netop leveret de første 20-fods containere til en række af landets kommuner. Containerne skal bruges til sikker opbevaring af håndsprit i forbindelse med Corona-epidemien.

Corona-epidemien betyder ekstra travlhed hos ALPHA Containers. I denne uge modtager flere af landets kommuner de første containere, som skal anvendes til sikker opbevaring af håndsprit. 

Det var afgørende at containerne var yderst velholdte, og at sikkerheden var i top. Derfor bliver alle 20-fods containerne til opbevaring af håndsprit leveret med de absolut bedste containerlåse på markedet. 

For flere kommuner var en fleksibel løsning, som kunne arrangeres hurtigt, helt afgørende. Hos ALPHA Containers kan vi typisk aflevere indenfor 1-2 dage, og henter containerne hurtigt igen, når der ikke længere er brug for dem.

Skal I også have opbevaret håndsprit eller andet materiale i forbindelse med Corona-krisen? Kontakt vores erfarne containereksperter, som sidder klar ved både telefon og email. Ring til os på telefon 70 210 124 eller send en email til info@alphacontainers.dk

Der er også mulighed for at leje 40 fods containere eller 20 fods container med sidedøre, som i nogle situationer kan være ganske praktisk, når containeren skal anvendes som ekstra lagerplads. Vi er naturligvis behjælpelige med at finde den optimale løsning til netop Jeres situation.

Besøg www.alphacontainers.dk for mere information om containere og ALPHA Containers A/S 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALPHA Containers A/S

Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Danmark
ALPHA Containers A/S

Send til en kollega

0.063