23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggematerialers klimaaftryk skal findes i BygDok

For at sætte fokus på dokumentation på byggematerialer, har vi i Danske Byggecentre udviklet BygDok, som beskrives i en ny podcast, i serien om byggematerialers klimaaftryk.

Med den begyndende gradvise genåbning af Danmark, mener vi i Danske Byggecentre, at tiden igen er til at debattere, hvordan vi i byggebranchen bevæger os mod den grønne omstilling og en miljøvenlig byggebranche med en stærkt reduceret klimabelastning. En ny podcast fra Danske Byggecentre sætter fokus på den vigtige dokumentation af byggematerialer.

Her spiller byggematerialer en stadig stigende rolle i takt med, at vi i branchen bliver bedre og bedre til at bygge energieffektivt. Det er bredt anerkendt blandt fagfolk, byggeriets parter og politikere, at byggematerialer i fremtiden vil spille en større rolle, når vi i fremtiden planlægger og bygger bæredygtigt.

Særligt dokumentation på byggematerialers indhold og klimabelastning vil være af afgørende betydning, da man ikke kan reducere byggeriets CO2 med 70%, hvis man ikke kender til byggematerialernes indhold og klimabelastning.

For at sætte fokus på dokumentation på byggematerialer, har vi i Danske Byggecentre udviklet BygDok, som beskrives i en ny podcast, i serien om byggematerialers klimaaftryk. I seriens femte afsnit interviewes adm. direktør Palle Thomsen om udviklingen af databasen BygDok.dk, og hvordan databasens enorme mængde data kan hjælpe byggeriets parter i deres arbejde med at bygge bæredygtigt.

Hos Danske Byggecentre tager vi klimadagsordenen alvorligt og håber, at BygDok.dk kan hjælpe med at dokumentere byggematerialers klimaaftryk. Byggeriet spiller en afgørende rolle i den grønne omstilling, og her er særligt byggematerialernes klimaaftryk en vigtig brik i arbejdet. Derfor har vi lanceret BygDok.dk, som beskrives i vor podcastserie, så folk i byggebranchen kan få en hurtig og forståelig indsigt i problemstillingen,” siger adm. direktør Palle Thomsen.

Podcasten samt resten af serien kan findes på vores hjemmeside eller via linket her.

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.038