23948sdkhjf

HNC Group kan hjælpe til med at begrænse smitte

| Medlemsnyhed | Indrykket af HNC Group A/S

HNC Group har en række løsninger, som kan forbedre hygiejnen i det offentlige rum. HNC Group forhandler berøringsfri beholdere til sæbe, håndsprit og papirservietter samt vandhaner med sensor og håndvaske med hygiejniske overflader.

I disse tider, hvor der er øget fokus på hygiejne, har vi hos HNC Group en række løsninger, som kan forbedre hygiejnen på hospitaler og andre steder i det offentlige rum.

HNC Group er officiel forhandler af Frankes sortiment inden for badeværelser, og vi forhandler bl.a. berøringsfri beholdere til sæbe, håndsprit og papirservietter. Det er kvalitetsprodukter i flot design fra FRANKE, og med i sortimentet er også vandhaner med sensor samt håndvaske med hygiejniske overflader.

Vaskefaciliteter i det offentlige rum

Franke er en af Verdens førende udbydere af forskellige produkter og løsninger til bl.a. badeværelser. Franke har særligt fokus på den nødvendige hygiejne i forbindelse med badeværelser og vaskefaciliteter i det offentlige rum, som f.eks. i lufthavne, i svømmehaller, på skoler og på hospitaler. Derfor har Franke udviklet vaske med hygiejniske og jævne overflader, som forhindrer bakterier og mikroorganismer i at sætte sig fast. Samtidig er håndvaskene designet med henblik på at give læger og sundhedspersonale optimale forhold, når de skal vaske og desinficere hænder og arme. 

Franke har flere modeller af elektroniske og dermed berøringsfri dispensere til sæbe, håndsprit og papir. Fælles for dem er, at de er lavet i rustfrit stål og nemt kan monteres, betjenes, rengøres og genopfyldes.

Kontakt HNC Group

Vi kan levere et stort udvalg af dispensere, vaske, vandhaner, håndtørrere m.m.. Besøg gerne vores hjemmeside eller kontakt os for yderligere information. Vi vil nemlig meget gerne hjælpe jer med at optimere hygiejnen og dermed begrænse smitten, så vi kan passe på hinanden.

Kontakt os på tlf. 7013 2300 eller mail sales@hncgroup.dk 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HNC Group A/S

Borgergade 17
4241 Vemmelev
Danmark
HNC Group A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078