23948sdkhjf

Træt af horisontale brandsikre skabe?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Så skal du da prøve vores vertikal skabe

Du sparer plads med vertikale brandsikre skabe fra DENIOS til kemikalier, og du kan nå alt indholdet i skabet fra begge sider. Sidst, men ikke mindst, du får selvfølgelig også 90 minutters brandsikring og selvlukkende døre. BUM BUM, så er den ged vidst barberet…

 

Hvad er et brandsikkert vertikalt skab fra DENIOS?

Vi er så glade for, at du spørger om lige netop dette. For hvad er et brandsikkert vertikalt skab fra DENIOS egentlig? Vertikale skabe er det modsatte af horisontale skabe, hæhæ..

Spøg til side. Du sparer omkring halvdelen af pladsen til opbevaring på lageret eller i produktionen med et brandsikkert vertikalt skab. SAMTIDIG får du stadig samme indvendig volumen som med et horisontalt brandsikkert skab.

 

Fordele ved vertikalskabe

Foruden du sparer udvendig opbevaringsplads uden at gå på kompromis med den indvendige opbevaringsvolumen, får du også følgende fordele:

1. Skabet har vertikalt udtræk – deraf navnet vertikalskabe. Dette gør det muligt at tilgå indholdet af skabet fra begge sider.
2. Vores vertikalskabe har 90 minutters brandsikring.
3. Selvlukkende døre og individuelle variationer gør vores vertikalskabe til en fest at have på værkstedet, i laboratoriet eller et helt tredje sted.

 

Smut forbi vores webshop og se udvalget

Du finder vores udvalg af vores brandsikre vertikalskabe til kemikalier i vores webshop. Har du spørgsmål, eller har du brug for vejledning, skal du bare ringe på 76244080 eller skrive en mail til info@denios.dk. Vi sidder klar!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

VertikalskabVertikalskab i værkstedBrandsikkert vertikalskab

Send til en kollega

0.093