23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kontorcontainer som hjemmekontor ifm. corona

Mange må arbejde hjemmefra i disse uger, og hos ALPHA Containers betyder det ekstra stor efterspørgsel på kontorcontainere som hjemmekontor.

ALPHA Containers A/S har de sidste 10-12 dage afleveret mange kontorcontainere til private rundt omkring i hele landet. Mange har ganske enkelt et ønske om at få et midlertidigt hjemmekontor på privatadressen, således de kan arbejde hjemmefra i de bedste rammer.

"Det er typisk børnefamilien, hvor begge forældre er hjemme, og hvor det måske kan være svært at få den ønskede arbejdsro i huset. Det er en ret usædvanlig situation, vi leverer typisk kontorcontainere til erhvervslivet og har gjort det siden 1998. Jeg mindes ikke, at have oplevet så stor efterspørgsel efter kontorcontainere hos private", udtaler direktør hos ALPHA Containers A/S, Tina Ruskjær.

Størstedelen lejer kontorcontainere, således de hurtigt kan opsige aftalen og komme af med dem igen, når vi alle forhåbentlig snart kan komme tilbage på vores kontorer.

Tina Ruskjær tilføjer desuden, at der pt. er ekstra stor efterspørgsel på ganske almindelige containere, primært 20-fods. "Det er tydeligt, at mange vælger at påbegynde bygge- og renoveringsprojekter i deres private hjem i disse uger, hvor de alligevel er tvunget til at blive hjemme. Vi har ekstra travlt i de her uger med at få leveret containere til rigtig mange private hjem. Vi har heldigvis en masse dygtige samarbejdspartnere, som gør at vi fortsat kan levere hurtigt i hele Danmark. Hos ALPHA Containers A/S arbejder vi også hjemmefra i denne tid, men vi er heldige at vi uden store problemer kan arbejde hjemmefra, men vi glæder os da bestemt til at vi kan bruge vores eget kontor igen".

ALPHA Containers A/S er kendt for landsdækkende containerservice, og tilbyder leje, salg, køb og leasing af diverse containertyper.

Se mere her: www.alphacontainers.dk

ALPHA Containers A/S
Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29201056
P nummer: 1011886317

Send til en kollega

0.096