23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En tid med kæmpe udfordringer for os alle!

scanOtech indtager en ansvarlig holdning overfor vores kunder og medarbejdere og vil i den kommende periode ikke køre ud for at besøge kunder med henblik på service, teknisk bistand og levering af udstyr.

Der er vist ingen der efterhånden ikke er klar over hvilken alvorlig situation vi står overfor med hensyn til den fortsatte spredning af Corona virussen. De seneste tiltag fra regering og myndigheder er nødvendige tiltag som vi alle er forpligtigede til at følge.

I scanOtech følger vi de regler, til punkt og prikke, som vore utrolige ansvarlige myndigheder har sat i værk for at bremse smitten mest mulig.

Vi indtager en ansvarlig holdning overfor vores kunder og medarbejdere og vil i den kommende periode ikke køre ud for at besøge kunder med henblik på service, teknisk bistand og levering af udstyr.

Kontor og lager holder normalt åbent og vores forsendelse fungerer ligeledes foreløbig på fuld styrke.

Vi må dog se i øjnene at med de restriktioner som er indført i Italien og Frankrig er der en mulighed for at vi kan stå overfor en nedlukning af vores leverandørers fabrikker for en periode med deraf forsinkelse af leverancer.

Nød service ordning!

Vi har oprettet en nød service ordning for de kunder som måtte have behov for at få service på deres pumper eller pistoler. Ordningen fungerer på den måde at vi fremsender låne pumpe eller pistol og vi modtager derefter det som skal serviceres og udfører dette på vort værksted.

Vi står overfor en kæmpe udfordring og alle i scanOtech og SAMES KREMLIN gør vores bedste for at betjene kunder så godt som vi kan i denne meget usædvanlige og utrolig svære periode.

Måtte du have spørgsmål eller brug for yderligere information står vi fuldt til rådighed, og vi vil gøre vores bedste for at være tilgængelige og sikre leverancer af reservedele og service på udstyr.

Ring +45 56 27 50 00 eller skriv til os tn@scanotech.dk

Vi håber på at alle kommer bedst muligt gennem krisen uden alt for store helbredsmæssige og økonomiske konsekvenser.

 

Med venlig hilsen

Torben Nielsen

scanOtech ApS

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063