23948sdkhjf

God vs. dårlig rådgivning – Kender du forskellen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aventia Energy ApS

Kender du forskellen på god og dårlig rådgivning? Læs mere om, hvad du og din virksomhed skal være opmærksom på for at kunne skelne mellem god og dårlig rådgivning.

Kender du forskellen på god og dårlig rådgivning? Hvordan sikrer du dig den bedste elpris ud fra god rådgivning? Det kan du læse mere om i dette nyhedsindlæg fra Aventia Energy.

Elmarkedet er et af de mest volatile markedet i verdenen rent prismæssigt. Store prissvingninger medfører også store provisioner og gevinster, hvis en el-aftale indgås på et forkert tidspunkt for en virksomhed. I et tidligere nyhedsindlæg har vi præsenteret, hvor lave sandsynlighederne er for at handle en elpris til gennemsnitsprisen eller derunder. Samtidigt er du som læser også blive præsenteret for, hvordan vi hos Aventia Energy bygger vores rådgivning til virksomheders el-aftale på historisk data fra elmarkedet. Du kan læse meget mere om, hvordan vi sikrer din elpris i nyhedsindlægget I stedet for at kigge fremad – kig BAGUD.

I dette nyhedsindlæg vil vi have fokus på, hvilke faldgrupper, vendinger og ordvalg du som el-indkøber skal være opmærksom på, når du skal skelne mellem god og dårlig rådgivning.

Kender du forskellen på god og dårlig rådgivning?
Lige nu kæmper elselskaberne om, hvem der kan sælge mest ’grøn energi’. Det er blevet det primære salgstrick set i kølvandet på klimabevægelsens fremherskende effekt på elmarkedet. Som så mange andre har vi hos Aventia Energy også oplevet, at en ivrig telefonsælger har ringet os op og fortalt om de mange klimafordele, der er ved at vælge at skifte udbyder til dem. Vil vi ikke gerne have grøn energi, så vi sammen kan passe på klimaet?

Der er intet i vejen med at fokusere på grøn energi – eller rettere bæredygtige energitiltag. Derimod opstår problemet, når el-leverandøren og deres rådgivere betegner deres ydelse som 100 % grøn. Lad os slå fast en gang for alle – medmindre din virksomhed eksempelvis er koblet direkte op til en vindmølle i baghaven, der producere grøn energi, så er intet 100 %.

Men hvad så?
Nu har vi i ovenstående nævnt 100 % grøn energi som et af faresignalerne, men hvad skal du i stedet gå efter, når du vælger en rådgiver til at stå for jeres el-aftale?
- Vælg en rådgiver, der står på din virksomheds side.
- Vælg en rådgiver, der har forståelse og fokus på jeres behov.
- Vælg en rådgiver, der ikke er tilknyttet en fysisk el-leverandør, men som handler uafhængigt af grøn pulje-el og andre tiltag.

Meget mere end energiforsikring
Aventia Energy er din virksomheds sparringspartner, der gør det nemt at håndtere el-indkøbene. Gennem vores energiforsikring får du:
- Besparelse på el-indkøbene.
- Afdækning af den samlede el-udgift.
- Uafhængig rådgivning.
- En sparringspartner, der har fokus på jeres behov.
- Ekspertviden indenfor elmarkedet.

Har du brug for rådgivning, der arbejder for at sikre dig og din virksomhed den bedste elpris og samtidigt tilbyde jer rådgivning i et uigennemsigtigt elmarked? Så ring eller skriv allerede i dag til Aventia Energy:

Tlf.nr: +45 96 82 82 81
Mail: info@aventiaenergy.com

Vi sikrer din elpris – du får gevinsten.

HUSK vores no cure – no pay-ordning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aventia Energy ApS

Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
Aventia Energy ApS

Send til en kollega

0.281