23948sdkhjf

Lemvigh-Müller udvider på svejsemaskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Nyt program i kvalitets-svejsemaskiner fra Böhler Welding skal bringe Lemvigh-Müller endnu tættere på sine stålkunder.

Danmarks største stål- og teknikgrossist, Lemvigh-Müller, har forstærket sit produktprogram inden for svejsemaskiner med et bredt udvalg af maskiner fra Böhler Welding.

Vil dække bredt behov
Böhler Welding er en del af den globale stål- og metalteknologikoncern voestalpine med base i Østrig og har hidtil især været kendt for tilsatsmaterialer til lysbuesvejsning og pålægning. Med købet af svejsemaskineproducenten Selco er Böhler også blevet maskinleverandør, og den udvikling passer godt til Lemvigh-Müllers strategi om at dække kundernes behov så bredt som muligt, konstaterer Søren Ladefoged Pedersen, der er produktchef i Lemvigh-Müller.

”Vi har længe ønsket at supplere vores svejsemaskineprogram og har været på jagt efter en producent med en bred pallette af kvalitetsmaskiner til industri, håndværk og service. Det har vi fået med Böhler Welding,” siger han.

Seminarer giver indblik i kundebehov
Lemvigh-Müller har i forvejen et tæt samarbejde med voestalpine og arrangerer blandt andet videnseminarer om krævende metalbearbejdning med voestalpines eksperter. Seminarerne er populære blandt Lemvigh-Müllers kunder og har ifølge Søren Ladefoged Pedersen været med til at give stål- og teknikgrossisten et tættere indblik i kundernes ønsker til deres leverandør.

”Vores kunder efterspørger blandt andet rationalisering af deres indkøb og ønsker i så høj grad som muligt at kunne one stop-shoppe. Det har de fået bedre mulighed for nu, og jeg tror, at de vil tage godt imod Böhler-maskinerne,” siger han.

Udvikler, forsker og producerer selv
Selcos maskiner er især kendt blandt kvalitetsbevidste svejsere for deres høje tekniske niveau og stabile drift. Dermed passer de ifølge Søren Ladefoged Pedersen perfekt til Böhler Weldings program af tilsatsmaterialer til svejsning.

Virksomheden fortsætter udvikling og produktion af maskiner – nu under navnet Böhler Welding – lidt uden for Venedig i Norditalien. Det sker med egne udviklingsingeniører, egenproduktion af kritiske maskinkomponenter og sourcing fra europæiske underleverandører.

Dækker ethvert behov
Lemvigh-Müller forhandler Böhler Welding-svejsemaskiner i serierne Terra- og Uranos. De dækker ethvert behov fra den enkle, robuste og transportvenlige elektrodesvejser til mindre monterings- og reparationsopgaver til den avancerede multiprocesmaskine til krævende industriel produktion og er dækket af 5 års garanti.

Læs mere om Lemvigh-Müllers program af svejsemaskiner fra Böhler Welding her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.078