23948sdkhjf

SnoerGlas til en af Sønderjyllands smukkeste kirker

| Medlemsnyhed | Indrykket af SnoerGlas

Glasmontre fra Københavns Nordvestkvarter rykker ind i Vilstrup strandkirke.  

I Vilstrup Strandkirke i Haderslev står en glasmontre leveret af SnoerGlas. - Glasteknisk en glasmontre som så mange andre – men et godt eksempel på, hvordan glas som materiale indretningsmæssigt tager sig godt ud i ældre miljøer.  

Vilstrup Strandkirke anses for at være blandt Sønderjyllands smukkeste kirker. Kirkens indre blev restaureret i 1939-40, og kirkens altertavle indeholder fem billeder udført i 1803. Et klassisk kirkemiljø.

Den nye glasmontre af uv-limede 6 mm jernfattigt floatglas med polerede kanter og smigslebne hjørnesamlinger tager sig flot ud i det gamle kirkerum. Udstillingsmontren med glaslåg er placeret ved alteret i den historiske kirke og indeholder en arkitekturmodel af kirken i træ, samt miniatureudgaver af kirkens stole.

Selve fundamentet af montren er udarbejdet af den lokale tømrerforretning Haderslev Ny Tømrerforretning Produktion og er tegnet af arkitekt Henry Meyhoff fra Meyhoff Ledelse og Sprog.

Det glæder en glarmesters hjerte, når glas som materiale indretningsmæssigt går i dialog med omgivelser af ældre dato. Og det gør glasmontren i Vilstrup kirke.

Se de flotte billeder her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SnoerGlas

Lærkevej 17
2400 København NV
Danmark
SnoerGlas

Send til en kollega

0.141