23948sdkhjf

Ambitioner om bæredygtigt emballage hos Loevschall

| Medlemsnyhed | Indrykket af Loevschall A/S

Vi har fastlagt en klar ambition om at alt vores plastemballage skal være af genbrugsplast eller et tilsvarende bæredygtigt materiale inden 2030.

I Loevschall A/S ønsker vi at bidrage til den bæredygtige udvikling men for at forhindre at vores tiltag forsvinder i mængden af dagligdagsopgaver, har vi valgt at fokusere på ét parameter, hvor vi virkelig føler, at vi kan gøre en forskel: Plastikemballage.

Hvert år bliver der produceret enormt meget nyt plastik, blandt andet til indpakning af produkter. Det er plastik som oftest ender i verdens skove, have og byer. Plastikemballage ér smart og emballage ér nødvendigt – især når vi, som spejlproducent, har en stærk interesse i, at vores produkter kommer helskinnet ud til kunderne. Men hvorfor ikke bruge genbrugsplastik eller et andet mere bæredygtigt materiale? I plastikemballagen betyder hverken farve eller udseende noget, og vi har derfor sat projektet i søen med høje forventninger.

Vi har en klar ambition om at alt vores plastikemballage i 2030 skal være lavet af genbrugsplast eller et andet bæredygtigt materiale.

Hos Loevshall A/S er vi meget beviste om, at de ting vi starter, skal nå i mål og lykkes. Derfor begynder vi vores emballage-projekt i én produktkategori ad gangen. Vi vil hellere gøre tingene ordentligt, så det faktisk får en maksimal betydning, end at gøre tingene for hurtigt og se projektet dø af mangel på vidensgrundlag og tid.  Vi starter derfor med vores mest solgte spejl: Godhavn.

Vi glæder os til at tage både vores kunder og konkurrenter med på denne rejse, og håber at vi kan inspirere andre til at gentænke deres emballage.

Vil du læse mere om vores fokus på FN’s verdensmål, kan du læse mere her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Loevschall A/S

Nikkelvej 11
8940 Randers SV
Danmark
Loevschall A/S

Send til en kollega

0.125