23948sdkhjf

Kan du ramme plet ift. din elpris HVER GANG?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aventia Energy ApS

Hvor galt kan det gå, når du tegner en el-aftale til din virksomhed? Hvor galt kan det gå, hvis man ikke rammer den rigtige dag at handle virksomhedens elpris på? Kan du og din virksomhed ramme plet på din elpris hver gang?

2019 var et år med store prissvingninger i elprisen. For DK1 (Jylland og Fyn) lå elpriserne mellem 59,073 og -2,931 øre/kWh. For DK2 (Sjælland) lå elpriserne mellem 59,321 og -2,931 øre/kWh. For SYS-spot lå elpriserne mellem 51,261 og 7,313 øre/kWh.

De store prissvingninger gør det sandt og sige sværere at ramme plet, når priserne ligeledes et underlagt termiske forhold, vind, energipolitiske beslutninger og markedsøkonomiske effekter ved udbud og efterspørgsel for blot at nævne nogle enkelte faktorer, der påvirker prisen.

Hvad var sandsynligheden for at handle til gennemsnitsprisen og derunder?
I Markedsrapport 2019 fra Aventia Energy viser tal at, sandsynligheden for at handle til gennemsnitsprisen eller derunder var:

-          DK1: 44,66 %

-          DK2: 48,49 %

-          SYS-spot: 54,13 %

Hvis vi krydrer disse tal med de udefrakommende faktorer, tegner der sig et billede af, at fremtidens elpriser er svære at forudsige.

Energiforsikring til virksomheden, der både vil have fordelene ved en fastpris-aftale og spot-aftale
Hos Aventia Energy tilbyder vi som noget helt unikt virksomheder forsikring af deres elpris. Vi kombinerer fordelene ved en fastpris-aftale, hvor vi tager sikkerheden ved et prisloft, sammen med den variable pris ved en spot-aftale. Det vil sige, at du og din virksomhed kan sikre sig en billigere elpris med en energiforsikring, hvor en MAX-pris sikrer jer mod store prisstigninger, men samtidigt er I garanteret en gevinst, hvis der sker et prisfald.

Sikkerheden ved en bilforsikring
En bilforsikrings dækningsmuligheder kan sammenlignes med en forsikring af virksomheders elpriser, særligt når uheldet sker. Når man forsikrer sig, kan man få den nødvendige hjælp, når uheldet er ude. Denne tankegang kan sammenlignes med en energiforsikring, da du herigennem sikrer at undgå at tage del i elprisens stigninger. Samtidig garanterer vi dig og din virksomhed en dækning af jeres økonomiske tab, der kan forekomme ved uheldet, da energiforsikringen sikrer jer en garanteret gevinst, hvis markedsprisen falder set ud fra jeres elpris. 

FlexLåns variabilitet
Et FlexLån i huset kan sammenlignes med en spot-aftale, da renten følger markedets udvikling ligesom elprisen. Fordelene er, at renten og elprisen tager del i et fald på markedet, hvilket medfører, at man opnår en billigere pris. Samtidig vil man tage konsekvensen af stigninger på markedet, der kan medføre en dyrere rente og elpris. Med en energiforsikring hos os sikres din virksomhed mod høje prisstigninger på elmarkedet, da I tegner en MAX-pris, der fungerer som et loft på elprisen. MAX-prisen er derfor jeres sikkerhed mod at betale overpriser, og samtidig kan give jer glæden af et prisfald på elmarkedet.

Når skaden sker, sætter du så ikke pris på din forsikring?

Hvorfor ikke sikre din elpris, som du sikrer dit hoved med en cykelhjelm?

Vil du og din virksomhed høre mere om vores forsikringsløsninger til din virksomheds elpris, så RING +45 96 82 82 81 eller SKRIV til info@aventiaenergy.com allerede i dag.

Vi sikrer din elpris – du får gevinsten!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aventia Energy ApS

Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
Aventia Energy ApS

Send til en kollega

0.063