23948sdkhjf

TRANSLYFT udvider til 10 sprog

| Medlemsnyhed | Indrykket af TRANSLYFT A/S

Siden januar har du kunnet opleve TRANSLYFT på 10 sprog. Den nordjyske virksomhed, der fremstiller hydrauliske løfteborde, har udvidet deres hjemmeside med 6 nye sprog i starten af januar.

Som et led i en større vækststrategi har TRANSLYFT udvidet deres hjemmeside med 6 nye sprog. Der var dels et behov for at komme ud til flere markeder, og dels havde flere forhandlere vist interesse i at få en TRANSLYFT hjemmeside på deres eget sprog. Desuden medførte TRANSLYFTs overtagelsen af sin hollanske forhandler i januar 2020 endnu et sprog til hjemmesiden.  

”Vi er rigtig glade for at kunne tage bedre hånd om vores kunder samt vores forhandlere ved at tilbyde vores viden og produkter på flere sprog”, fortæller direktør og ejer Jens Egelund.
I 2019 fandtes translyft.com i en dansk, tysk, britisk og global version, men nu har disse sprog fået selskab af hjemmesider på fransk, spansk, hollandsk, polsk, rumænsk og ungarsk. 

”Vi glæder os til et tættere samarbejde med vores forhandlere og håber, flere kunder finder vej til translyft.com fra hele verden”, slutter Jens Egelund.

Medlemsnyhed

Indrykket af
TRANSLYFT A/S

Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Danmark
TRANSLYFT A/S

Send til en kollega

0.063